Langelandsgatan 43, vån. 3
Langelandsgatan 43, vån. 3
Ender Karaman, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

Langelandsgatan 43, vån. 3


Kista— Stockholm

Langelandsgatan 43, vån. 3


Kommande försäljning

Kista— Stockholm

🏡 Harmonisk 5:a på Langelandsgatan: Extra Inkomst tack vare uthyrningsdel

🏡 PĂ„ Langelandsgatan 43 finner du denna eftertraktade 5:a (omgjord frĂ„n en 4:a), som snart Ă€r tillgĂ€nglig pĂ„ marknaden. LĂ€genheten utmĂ€rker sig med en smart uthyrningsdel, komplett med kokvrĂ„, som erbjuder möjligheter till extra inkomst – en ekonomisk fördel för varje Ă€gare.

đŸšȘ EntrĂ©n till denna hemtrevliga bostad vĂ€lkomnar dig med en rymlig hall som leder till ett ljust och generöst kök, dĂ€r samvaro och matlagning kan ske i harmoni. Det angrĂ€nsande vardagsrummet Ă€r inbjudande med sitt vackra parkettgolv och utgĂ„ng till en mysig balkong som vetter mot sydost, dĂ€r du kan njuta av soliga dagar och avkopplande kvĂ€llar.

🛁 Bostaden stoltserar med tvĂ„ helkaklade badrum, ett större med badkar och det andra praktiskt utrustat med dusch – bĂ„da inkluderar toalett. De fyra sovrummen erbjuder flexibilitet och privata utrymmen, och det fjĂ€rde sovrummet inom uthyrningsdelen Ă€r en vĂ€lkomnande oas för gĂ€ster eller hyresgĂ€ster, komplett med egen ingĂ„ng och funktionell kokvrĂ„.

🌳 Den barnvĂ€nliga miljön runtomkring Langelandsgatan 43, tillsammans med nĂ€rheten till skolor och lekplatser, skapar en trygg och trivsam atmosfĂ€r. Natursköna JĂ€rvafĂ€ltet ligger endast ett stenkast bort och inbjuder till avslappnande promenader och cykelturer.

🚇 Kista Galleria, med dess omfattande urval av affĂ€rer och nöjen, ligger inom bekvĂ€mt gĂ„ngavstĂ„nd och tunnelbanans blĂ„ linje tar dig till stadens puls pĂ„ endast ca 17 minuter.

đŸ€ Ender Karaman frĂ„n MĂ€klarhuset hĂ€lsar dig vĂ€lkommen till Langelandsgatan 43, en lĂ€genhet som kombinerar komfort och funktion med en unik möjlighet till en mer fördelaktig ekonomi.🌟


Boarea
99.5 kvm
Avgift
7 858 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)

MĂ€klarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Ender eller Farzad för mer information kring Langelandsgatan 43, vån. 3 Anmäl intresse.

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ekonomiska tjÀnster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.


Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

Denna hall erbjuder gott om utrymme för avhÀngning. Med sitt slitstarka linoleumgolv och vÀggar i en sval nyans av grönt, Àr hallen bÄde praktisk och estetiskt tilltalande.


02
Badrum

Detta badrum, som renoverades 2004, utstrÄlar vÀrme med sina aprikosfÀrgade kakelvÀggar och terrakottaklinkergolv. Utrustat med moderna bekvÀmligheter inklusive toalett, tvÀttstÀll med spegel, badkar och WC, samt extra komfort med spegelbelysning och vÀdringsfönster.


03
Kök

Detta vÀlplanerade kök Àr en dröm för varje hemmakock. HÀr finner du generösa arbetsytor och moderna vitvaror som diskmaskin (2021), kyl och frys (bÄda frÄn 2010), samt en spis/ugn (2019). Köket har ljusa luckor, ett ljust 1-stavigt laminatgolv och ljusa vÀggar, med plats för matbord.


04
Vardagsrum

Detta inbjudande vardagsrum Àr lÀttmöblerat och erbjuder plats för en bekvÀm soffgrupp, bord och TV-möbler. Stora fönster i tvÄ vÀderstreck och en dörr till den inglasade balkongen sÀkerstÀller ett hÀrligt ljusinslÀpp. Rummet har nyligen slipade parkettgolv (2021) och ljusa mÄlade vÀggar.


05
Balkong

Denna charmiga balkong, tillgÀnglig frÄn vardagsrummet, Àr en perfekt plats för avkoppling. Den erbjuder utrymme för utemöbler och ett litet förrÄd, perfekt för att njuta av soliga dagar med nÀra och kÀra.


06
Sovrum 1

Ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsÀng och en stor skjutdörrsgarderob (2018). Fönstret ger ett gott ljusinslÀpp, och rummet har ljusgröna mÄlade vÀggar och ett mörkbrunt linoleumgolv.


07
Sovrum 2

Ett mysigt sovrum med plats för en enkelsÀng och bra ljusinslÀpp frÄn fönstret. Rummet har ljusgrÄtt plastgolv och ljusa vÀggar, vilket skapar en lugn atmosfÀr.


08
Sovrum 3

Detta extra sovrum, belÀget nÀra hallen, Àr perfekt som gÀstrum eller kontor. Med ljusa vÀggar, fönster som ger bra ljus och ljusgrÄtt plastgolv Àr rummet bÄde funktionellt och inbjudande.


09
Hall - Uthyrningsdel

Denna hall i den separata uthyrningsdelen erbjuder praktiska avhÀngningsmöjligheter och har ett slitstarkt beige linoleumgolv och vÀggar mÄlade i varma toner av beige, gult och rött.


10
Badrum - Uthyrningsdel

Detta badrum, en del av uthyrningsenheten och renoverat 2004, har grönt kakel, ljusgrönt klinkergolv och Àr utrustat med duschplats, WC, handfat och spegel.


11
Sovrum 4/Allrum

Ett stort och mÄngsidigt sovrum med plats för en stor sÀng, garderober och arbetsbord. Rummet Àr extra bekvÀmt tack vare det praktiska pentryt. Mörkbrunt linoleumgolv och vÀggar i beige, gult och rött ger rummet en varm och vÀlkomnande kÀnsla.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

99,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrÀttsföreningen)

Rum

5 (4 sovrum)

VĂ„ning

3 av 4


02
Byggnadssätt
ByggnadsÄr

1979

Kommentar, byggnad

Flerfamiljshus

VĂ€rme och ventilationsanl.

FjÀrrvÀrme
Mekanisk (endast frÄnluft)


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvÀndning

147 kWh/kvm och Ă„r

Energiprestanda, primÀrenergital

150 kWh/kvm och Ă„r

SammanstÀllning

Energideklaration Àr utförd
Datum: 2020-03-18

Besiktningsman

Rickard Berg, RicMan Energy


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

TV:
RÄgö har avtal med Comhem om digitalt TV-utbud. I det ingÄr 14 kanaler utan avgift. Den som vill ha fler kanaler kan sluta ett individuellt avtal med Comhem eller annat företag och stÄ för kostnaden sjÀlv.

Internet:
RÄgö har Stockholms StadsnÀt som Internetleverantör.
Det betyder att varje lĂ€genhet inom RĂ„gö har Internet med upp till 1000 Mbit per sekund in och 1000 Mbit per sekund ut. Även fast telefoni kan fĂ„s via Stockholms StadsnĂ€t.


05
Balkong

SydostlÀge


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Föreningen har 133 parkeringsplatser i varmgarage och 128 parkeringsplatser utomhus. Ett antal har överförts till
HSB Brf Agersö enligt ett gammalt avtal. Samtliga garage- och parkeringsplatser upplÄts med hyresrÀtt. Dessutom
har föreningen inom omrÄdet 18 stycken avgiftsbelagda besöksparkeringar. IntÀkterna frÄn dessa tillfaller föreningen.

Garage 755 kr/mÄnad, bilparkering ute, garageplats med laddningsenhet. En kostnad för förbrukning av el tillkommer pÄ faktura

Parkerings Kö (enligt Föreningen, 2023-09-13) :
Plats i garage tar en lÀngre tid - uppskattningsvis ca 1 Är, uteparkeringen kan man fÄ snabbare.
BegrÀnsat antal garageplatser med laddningsenhet- just nu 2 st lediga (enligt Föreningen, 2023-09-13) :


Ekonomi

01
Avgift

7 858 kr/mÄn

IngÄr i avgift

I avgiften ingÄr vÀrme, kallvatten, varmvatten, internet och kabel-TV

FörsÀkring

150 kr/mÄn

HushÄllsström

600 kr/mÄn

Sammanlagd driftskostnad

750 kr/mÄn

Antal personer i hushÄllet

4

FörsÀkring

Föreningens fastigheter Àr fullvÀrdeförsÀkrade hos försÀkringsbolaget Folksam. I försÀkringen ingÄr Àven styrelseansvarsförsÀkring och försÀkring mot ohyra. Det kollektiva bostadsrÀttstillÀgget togs bort för nÄgra Är sedan. Varje bostadsrÀttsinnehavare ansvarar sjÀlv för att ha detta tillÀgg i sin hemförsÀkring

UpplÄtelseform

BostadsrÀtt

ÖverlĂ„telseavgift

1 432.5 kr, betalas av sÀljare.

PantsÀttningsavgift

573 kr

Andel i förening

0,4087

Kommentar, andelstal

Enligt nya fastighetsmÀklarlagen Àr en fastighetsmÀklare skyldig att informera om bostadsrÀttens andel av föreningens nettoskuldsÀttning fr.o.m. 2023-01-01. Redovisat resultat avser hur mycket denna bostad belastats med av föreningens nettoskuldsÀttning. UtrÀkningen Àr gjord med Ärsredovisning 2022 som underlag.

Boendekalkyl

VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.

AvgiftsförÀndringar

Med start den 1 januari 2024 justeras avgiften upp med 15 %, vilket beror pÄ det nuvarande ekonomiska lÀget och planerade uppdateringar av fastigheterna. För mer detaljer, Àr ni vÀlkomna att kontakta styrelsen via e-post pÄ kontakt@brf-rago.se.


Föreningen

01
BenÀmning

HSB BRF RÄgö i Stockholm. I föreningen finns 296 lÀgenheter.

MarkÀgare

Föreningen Àger marken

AllmÀnt

Brf RĂ„gö etablerades Ă„r 1976 och har en privilegierad placering i det attraktiva Ärvinge, omgivet av natursköna omrĂ„den och med snabb tillgĂ„ng till bĂ„de tunnelbana och shoppingcenter. Föreningens bostadsbestĂ„nd blev klart för inflyttning under vĂ„ren 1980 och bestĂ„r av 296 lĂ€genheter, indelade i 10 byggnader. Sedan 2013 Ă€r föreningen Ă€ven markĂ€gare. Utöver detta har Brf RĂ„gö Ă€ganderĂ€tt till bĂ„de Stora och Lilla Ärvinge gĂ„rd, dĂ€r man finner föreningens samlingslokal samt styrelserum.

Sedan september 2011 köper brf RÄgö in all el som förbrukas i föreningen. Eftersom RÄgö fungerar som elleverantör kan ingen medlem ha en annan elleverantör. Företaget Home Solutions mÀter varje lÀgenhets förbrukning individuellt. HSB lÀgger elkostnaden för den el som förbrukats föregÄende kvartal pÄ den första mÄnadsavgiften i varje nytt kvartal. RÄgö svarar för elabonnemanget.
FrÄn och med den 1 Dec 2023 ÄtergÄr föreningen till att debitera medlemmar för sin egen förbrukade el. med 2,25kr per KWH.(ink moms).

Kommande renoveringar

UnderhÄll och investeringar under 2022

- Takrenoveringsprojektet som startade 2018 blev fÀrdigstÀllt och besiktigat under sensommaren 2022. En andra etapp planeras för alla loftgÄngshus, dÀr Àven installation av solceller övervÀgs.

- Ombyggnaden av lokalen pÄ Ringstedsgatan 34 till tvÄ mindre lÀgenheter inleddes i början av 2022. LÀgenheterna Àr nÀstan klara och kommer att sÀljas nÀr de Àr helt fÀrdiga.

- Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) avslutades 2022. Detta Àr en kontroll som mÄste göras vart sjÀtte Är.

- En undercentral renoverades i augusti 2022.

- Övervakningskameror har installerats i miljöstugan och i alla föreningens fyra garage.

- Ytterligare fyra laddningsstationer för elbilar installerades under 2022, vilket nu ger föreningen totalt nio laddningsstationer.

- Utomhusmiljön har förbÀttrats med ny vÀxtlighet och mindre asfalteringsarbeten.

- TvÄ nya tvÀttmaskiner har installerats i tvÀttstugan pÄ Langelandsgatan 13.

- Stambytet planeras inom de nÀrmaste 10 Är (enligt föreningen 2023-01-19)

För mer detaljerad information, vÀnligen se Ärsredovisningen för 2022.

AvgiftsförÀndringar

Med start den 1 januari 2024 justeras avgiften upp med 15 %, vilket beror pÄ det nuvarande ekonomiska lÀget och planerade uppdateringar av fastigheterna. För mer detaljer, Àr ni vÀlkomna att kontakta styrelsen via e-post pÄ kontakt@brf-rago.se.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen Ă€r Ă€gare till den kulturklassade Ärvinge GĂ„rd, som fungerar som en festlokal tillgĂ€nglig för medlemmar och, sedan 2022, Ă€ven för externa hyresgĂ€ster. I det mindre huset finns en vĂ€vstuga och en bastuavdelning, medan det större huset Ă€r utrustat med samvaro- och styrelserum samt en sammantrĂ€deslokal. Lokalen Ă€r fullt utrustad med kök och kan hyras för privata arrangemang. Kostnaden för uthyrning under 2022 har varit 2 500 kronor per tillfĂ€lle för föreningens medlemmar och 3 000 kronor för externa hyresgĂ€ster. En deposition pĂ„ 500 kronor Ă„terbetalas om lokalen Ă„terlĂ€mnas i stĂ€dat skick. Upp till 40 personer kan vistas i dessa lokaler, och sĂ€rskilda ordningsregler tillĂ€mpas. Styrelsens kontor och sammantrĂ€desrum Ă€r belĂ€get pĂ„ övervĂ„ningen.

TvÀttmöjligheter finns i tvÄ moderna tvÀttstugor som renoverades Är 2006, belÀgna pÄ Langelandsgatan 13 och Lollandsgatan 7. TvÀttstugorna följer 3-timmarspass och tydliga bokningsregler, som gÄr att lÀsa under föreningens webbsida.

För familjer med smÄbarn finns dedikerade barnvagnsrum vid varje port, och en sÀrskild nyckel erhÄlls frÄn den nyckelansvarige. Cykelrum Àr strategiskt placerade pÄ Ringstedsgatan 8 och Lollandsgatan 9. Förvaringsplatsen Àr kostnadsfri, med en depositionsavgift för nyckeln.

Ett bordtennisrum Àr tillgÀngligt innanför cykelrummet pÄ Lollandsgatan 7. TilltrÀde sker via föreningens nyckelansvarige.

Föreningen har ocksÄ 138 stycken enklare förrÄd/cykelbodar som hyrs ut till medlemmarna som extra förrÄd .
Dessutom finns tvÄ gemensamma cykelrum.

För mer detaljerad information, inklusive Ärsredovisningar och lokalinformation, besök föreningens officiella hemsida www.brf-rago.se.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (Àkta)

Andel av BRF nettoskuldsÀttning

465 395 kr

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsÀttning

Enligt nya fastighetsmÀklarlagen Àr en fastighetsmÀklare skyldig att informera om bostadsrÀttens andel av föreningens nettoskuldsÀttning fr.o.m. 2023-01-01. Redovisat resultat avser hur mycket denna bostad belastats med av föreningens nettoskuldsÀttning. UtrÀkningen Àr gjord med Ärsredovisning 2022 som underlag.


Området

01
Kommunikationer

Tunnelbanans blÄ linje tar dig till Stockholm Central pÄ 18 minuter, med avgÄng var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal Àr ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. HÀr gÄr Àven flygbussar till Arlanda och Bromma.
Just nu pÄgÄr en utbyggnad av TvÀrbanan frÄn Bromma till Kista och vidare till Helenelund.


Dokument

Ekonomi
Avgift
7 858 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingÄr vÀrme, kallvatten, varmvatten, internet och kabel-TV
Försäkring
150 kr/mån
Hushållsström
600 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
750 kr/mån
Antal personer i hushållet
4
Försäkring
Föreningens fastigheter Àr fullvÀrdeförsÀkrade hos försÀkringsbolaget Folksam. I försÀkringen ingÄr Àven styrelseansvarsförsÀkring och försÀkring mot ohyra. Det kollektiva bostadsrÀttstillÀgget togs bort för nÄgra Är sedan. Varje bostadsrÀttsinnehavare ansvarar sjÀlv för att ha detta tillÀgg i sin hemförsÀkring
Upplåtelseform
BostadsrÀtt
Överlåtelseavgift
1 432.5 kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i förening
0,4087
Kommentar, andelstal
Enligt nya fastighetsmÀklarlagen Àr en fastighetsmÀklare skyldig att informera om bostadsrÀttens andel av föreningens nettoskuldsÀttning fr.o.m. 2023-01-01. Redovisat resultat avser hur mycket denna bostad belastats med av föreningens nettoskuldsÀttning. UtrÀkningen Àr gjord med Ärsredovisning 2022 som underlag.
Boendekalkyl
VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Med start den 1 januari 2024 justeras avgiften upp med 15 %, vilket beror pÄ det nuvarande ekonomiska lÀget och planerade uppdateringar av fastigheterna. För mer detaljer, Àr ni vÀlkomna att kontakta styrelsen via e-post pÄ kontakt@brf-rago.se.

Området
Kista  i stockholm

Kista

VÀlkommen till Kista! HÀr bor du med nÀrhet till övriga Storstockholm dÄ kommunikationsmöjligheterna Àr mycket goda. Kista Àr Àven centrum för flera företag och dess kontor vilket gör att möjligheten att arbeta nÀra hemmet Àr mycket goda hÀr.


01
Fördelar med omrÄdet
Butiksgata/köpcentrum Stort shoppingutbud Restaurangtätt Stort nöjesutbud Bussar Restauranger Parker/Grönområden Tågstation Gym Bowling Sportbar Bio Tennis Tunnelbana

02
Kommunikationer

FrÄn Kista Àr det mycket lÀtt att ta sig kommunalt till vart du Àn önskar. Med tunnelbanans blÄ linje tar det ca 17 minuter in till Stockholm City varifrÄn övriga tunnelbanelinjer gÄr samt samtliga pendeltÄgslinjer som bland annat mot NynÀshamn, BÄlsta, Arlanda och Uppsala.

Tar du dig istÀllet med buss frÄn Kista i ca 6 minuter till Helenelund Station gÄr Àven hÀr pendeltÄg mot SödertÀlje, Arlanda och Uppsala.
Exempel pÄ andra bussar som gÄr frÄn Kista Àr 155 mot Brommaplan (23 min), 178 Mörby station / Danderyds sjukhus (7 min) och Jakobsbergs station (22 min).

Det har planerats att bygga ut en Kistagren av tvÀrbanan och detta förslag trÀdde kraft i början pÄ 2018. TvÀrbanan kommer Àven att gÄ till Bromma flygplats och Helenelund. För mer information om projektet, vÀnligen besök https://www.sll.se/tvarbanan-kista-helenelund.


03
Natur och fritid

I omrĂ„det finns flera sevĂ€rdigheter sĂ„ som Kista Science Tower och Victoria Tower. HĂ€r kan du Ă„ka upp och ta en fika eller bara titta pĂ„ utsikten. Är du shoppingsugen finns hĂ€r Ă€ven Kista Galleria med ett brett utbud av butiker och restauranger.

Är du mer av en friluftsmĂ€nniska gĂ„r det lika bra dĂ„ du lĂ€tt nĂ„r det milslĂ„nga JĂ€rvafĂ€ltet med fin natur och trevliga promenadstrĂ„k. Vill du hĂ„lla dig aktiv, men inte har tid att ta lĂ„nga promenader i skogen finns hĂ€r i Kista flertalet gym till ditt förfogande sĂ„ som Friskis&Svettis och Fitness24seven.


04
Barnomsorg och skolor

I Kista finns flertalet förskolor sÄ som Förskola Personalkooperativet JÀrvagÄrden, Förskola Fröhuset och Förskolan Minichipsen AB.
Om man ser till grundskolor i omrÄdet finns bland annat Kista grundskola (F-9) och Internationella Engelska Skolan Kista (4-9).
För mer information om Stockholm Stads skolor, vÀnligen besök https://www.stockholm.se/ForskolaSkola/.


05
Affärer och restauranger

I och med Kista Galleria som ligger i hjĂ€rtat av Kista med sina 180 butiker och restauranger Ă€r servicen i omrĂ„det mycket god. HĂ€r finns Ă€ven biograf Filmstaden Kista samt O’Learys med bĂ„de Bowling och Gokartbana.


AnvÀnd kartan
X

Platser

Falafel Amo kista

289 m


Technopolis Kista Stockholm

290 m


Punjabi Grill Indian Foodtruck

303 m


Restaurang Glaze

310 m


Falafel Number One

313 m


Förskola Lyckostugan

1 m


Fröhuset förskola

42 m


Sverigefinska förskolan & fritidshem

72 m


Liljakoulu Kista

72 m


Förskolan Fenix - Pysslingen Förskolor

204 m


MATKANONEN

225 m


Lidl

399 m


Harmony Straw

439 m


Prima Gross

466 m


Best Of Africa AB

470 m


Helenelund

1,54 km


Helenelunds station

1,54 km


Spånga

3,09 km


Spånga station

3,11 km


Sollentuna

3,27 km


Ärvingevägen

220 m


Jan Stenbecks torg

356 m


Thorvaldsengången

408 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Tågstation
    Helenelund
    1,54 km
    8 min
    7 min
    25 min
  • Hållplats
    Ärvingevägen
    220 m
    1 min
    2 min
    4 min
  • Hav
    2,99 km
    11 min
    15 min
    53 min
  • Sjö
    223 m
    1 min
    3 min
    6 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ender eller Farzad!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
MĂ€klarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjÀlpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mÀklare
Kostnadsfri vÀrdering av min bostad
Funderar du pÄ att sÀlja nu eller lÀngre fram? Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och rÄdgivning idag.
Jag vill sÀlja min bostad
Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer om hur vi kan hjÀlpa till med försÀljningen och en riktigt lyckad affÀr.
Tack, vi har tagit emot din
förfrÄgan.
Vi kontaktar dig inom kort.