Bivägen 13

Bivägen 13

Slutpris

9 650 000 kr


Långbro— Älvsjö— Stockholm

Bivägen 13


Slutpris
9 650 000 kr

Långbro— Älvsjö— Stockholm

Som en rosa gräddbakelse ligger detta vackra 30-talshus inbäddat i grönska med en fantastisk fin tomt. Den friköpta tomten är barnvänlig och plan, med en liten upphöjning som leder till lekstugan, här finns gott om plats för studsmattan, lek & stoj. Uteplatsen har perfekt västerläge som fångar de bästa soltimmarna ända till solnedgång. Beläget i de populära villakvarteren av Långbro, Älvsjö, erbjuder detta hus många rum och ett väl omhändertaget skick. Huset har endast bytt ägare vid tre tillfällen tidigare. Uppvärmt via kostnadseffektiv bergvärme. Källarvåningen har en separat ingång och är perfekt för tonåringen med både allrum, sovrum och stort badrum. Det finns även möjlighet att skapa minst ett extra sovrum på ovanvåningen via en skiljevägg. Huset är tillbyggt 1997 med allrum på ovanvåningen och entré på undervåningen. Läget är insynsskyddat och den vackert putsade rosa fasaden ger huset karaktär. Många tidstypiska detaljer har bevarats, inklusive vackra fönsterbeslag i mässing på alla fönster. Den inredda källaren har en öppen spis för mysiga braskvällar och huset har två badrum - ett på ovanvåningen och ett i källarplanet. Ute finns flera äppel- och plommonträd som omgärdar tomten och bidrar till dess skönhet samt en privatare känsla. För den intresserade finns till och med möjligheten att förvärva ett eget bryggeri som nu ligger i det gamla garaget som byggts om till ett rum. Även här går det att få till ett extra sovrum.

På promenadavstånd ligger Fruängen med flera butiker, restauranger och kaféer. Goda kommunikationerna via pendeltåg vid Älvsjö centrum till citykärnan. I området finns flertalet förskolor och skolor som Johan Skyttes skola, Långbrodalsskolan , Kämpetorp, Engelska skolan och Herrängens skola.

Om ni letar efter ett hus som kombinerar både 30-talscharm och moderna bekvämligheter så kan nog detta vara helt rätt.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
138/56 kvm
Driftkostnad
53 943 kr/år
Tomtarea
730 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-10-27

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Bivägen såldes av oss 2023-10-27. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Bivägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.