Götalandsvägen 177 / Örby slott / Liseberg / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
8 800 000 kr
Boarea/biarea
183/69 kvm
Driftkostnad
29 600 kr/år
Tomtarea
871 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-09-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Götalandsvägen såldes av oss 2017-09-03. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Götalandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örby slott / Liseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Som en nästintill orörd kulturskatt ligger denna ståtliga Örby-slott-villa inbäddad i lummig grönska på prunkande och till stora delar plan och barnvänlig hörntomt. Huset som är uppfört i början av 1930-talet rymmer idag två lägenheter (tidigare tre) samt en butikslokal i gatuplan - kanske en möjlighet för er som vill starta en liten bostadsrättsförening. För dig som vill njuta hela härligheten själv erbjuds en fantastiskt möjlighet att modernisera denna stora villa där mycket av det ursprungliga finns bevarat. Här är läget centralt men ändå med den sköna känslan av den uppvuxna och lummiga 1920-talsstadsdelen. På kort avstånd ligger Örby slott med den underbara och populära slottsparken och i anslutning till den ligger Sjöängsskolan (åk 0-9). Inom några år kommer Stockholms nya T-banelinje att dras genom området vilket kommer att göra läget än mer centralt.
Notera att behovet av renovering är stort!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration