Johan Skyttes Väg 380, 2 tr
Johan Skyttes Väg 380, 2 tr
Philip von Segebaden, ansvarig mäklare i Älvsjö
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Philip von Segebaden

Ansvarig mäklare

Johan Skyttes Väg 380, 2 tr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Johan Skyttes Väg 380, 2 trLångbro Park— Älvsjö— Stockholm

Utmärkt 3:a med två enastående balkonger i populära Långbro Park

Belägen på två trappor upp med två fenomenala balkonger. Här erbjuds en exklusivare 3 :a i anrika Långbro Park. Den ena balkongen i anslutning till vardagsrummet pekar åt nordost, här kan du avnjuta härliga frukostar i solen, medans den andra ännu större balkongen om ca 12 kvm pekar i perfekt sydvästläge, här kan du bada i sol praktiskt hela dagen och kvällen. Utöver detta bjuder lägenheten på ett gigantiskt vardagsrum om ca 30 kvm där det går att dela av rummet för att få till ett extra rum/sovalkov. Optimal planlösning med två ordentliga sovrum i två motsatta ändar av lägenheten som annars är ovanligt för området. Köket är i absolut toppklass med alla vitvaror från Siemens i stilrent vitt med gott om utrymme för minst 6 personer, härifrån nås den större balkongen. De flesta lite mer påkostade tillvalen är gjorda i denna lägenhet som till exempel spegeldörrar, uttag till internet och tv i alla rum samt även extra eluttag i badrummet för den som vill ha bubbel badkar. Mycket god förvaring i form av en walk-in-closet i hallen och en inbyggd garderob i det större sovrummet. Hela bostaden präglas av rikligt ljusinsläpp och ogenerad utsikt. Det går även att ta hissen direkt ner till ett välstädat garage, extra uppskattat om vintern.

Här bor du med en modern och komfortabelt standard i ett av Långbro parks kanske bästa lägen med två härliga balkonger i en av Stockholms vackraste parkmiljöer.

Långbro park anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud i Fruängen med diverse matbutiker och restauranger samt även gym, simhall och systembolag. Du hittar Ica när Älvsjö ca 900 meter bort för inhandling. En kort cykeltur bort ligger Långsjön där det erbjuds bad och uteserveringen Casa del Lago för varma sommarkvällar.

Välkommen hem!


Boarea
87 kvm
Avgift
4 543 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)

Mäklarhuset Älvsjö

Kontakta Philip för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

maklarhuset sbab desktopRumsbeskrivning

01
Hall

Entré med hatthylla och stor klädkammare inredd med Elfa förvaringssystem bestående av klädhängare, hyllor och städskåp. Vita målade väggar och mörkgrått klinkergolv. Säkerhetsdörr.


02
Kök

Modernt och exklusivt kök från vedum med utgång till den större balkongen. Gott om arbetsytor och förvaring. Köksluckor i vitt. Bänkskiva i ekliknande laminat och diskho i rostfritt med kökskakel i vitt.
Alla vitvaror från Siemens i rostfritt: spishäll, inbyggnadsugn och mikro. Diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt fläktkåpa. Matplats för ca 6 personer.
Fondvägg målad i vacker grön nyans. Ekparkett. Dimbar belysning på tre uttag.


03
Vardagsrum

Stort och härligt vardagsrum om ca 30 kvm. Här går det att sätta upp en vägg för att få till ett extra utrymme. Generösa fönsterpartier i insynsskyddat läge och utgång till balkong om 8 kvm med morgonsol. Ljusgråa målade väggar och ekparkettgolv. Dimbar belysning på spotlightsraden.


04
Sovrum 1

Rymligt sovrum med fönster i fri vy mot grönområde. Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Platsbyggd garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Vita målade väggar och ekparkett.


05
Sovrum 2

Trevligt och rogivande sovrum med utsikt mot innergården,. Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Vitmålade väggar med tapetserad fondvägg. Ekparkettgolv.


06
Badrum

Modernt och fräscht badrum med helkaklade väggar i vitt och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Badkar, wc och badrumsspegel med belysning ovan tvättställskommod. Arbetsbänk i grå laminat med överskåp och tvättmaskin samt torktumlare från Siemens inunder. Belysning med dimbara spotlights.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

87 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

3 (2-3 sovrum)

Våning

2 av 4


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2012

Kommentar, byggnad

Flerbostadshus i fyra våningsplan inklusive entréplan, finns även källarvåning med garage

Värme och ventilationsanl.

Fjärrvärme med mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning.

Kommentar, hiss

Stor hiss


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

58 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2014-10-24

Besiktningsman

Kjell-Åke Henriksson, JM AB,


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Varje lägenhet har ett eget IT-skåp med inkopplat fiber som används för TV, telefoni och bredband. Leverantör är Telia. Medlemmarna har i mars 2021 fått ny utrustning och bredbandshastigheten ligger på 1000/100Mbit/s.


05
Balkong 1

Rejäl balkong om ca 12 kvm i sydvästläge mot lugn innergård. Sol merparten av dag och kväll.


06
Balkong 2

Rymlig balkong om ca 8 kvm vänd i nordost med morgonsol och utsikt över grönområde och villakvarter.


07
Förråd
Beskrivning, förråd

Källarförråd om ca 5 kvm ingår


08
Bilplats/Övriga byggnader
Bilplats/Garage

Garage: 850 kr/månad. Har separat kö.

Parkering

P-plats: 450 kr/månad. Har separat kö.

Beskrivning, parkering

P-platser finns att hyra i garage och utomhus men det kan eventuellt vara kö till dessa. Parkeringsplatserna administreras av föreningens förvaltare, Storholmen Förvaltning AB. Hyran för garageplats är 850 kr/månad och för p-plats utomhus 450 kr/månad. I garaget finns även fyra MC-platser. Hyran för dessa är 350 kr/månad. Parkeringsplats kan ej övertas av bostadsrättsköparen. Antal garage platser: 61 st och 18 parkeringsplatser.


Ekonomi

01
Avgift

4 543 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår värme och kallvatten

Kommentar, månadsavgift

Obligatorisk tillägg om 216 kr tillkommer för Telia tripleplay, internet, kabel-TV och IP-telefoni. Tappavgift för varmvatten tillkommer om ca 100 kr/månad beroende av förbrukningen

Försäkring

200 kr/mån

Hushållsström

350 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

550 kr/mån

Antal personer i hushållet

3

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 208 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

483 kr

Andel i förening

1,21821

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.


Föreningen

01
Benämning

Pyramidalmen. I föreningen finns 84 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Långbro Park ligger i en vacker dalgång i stadsdelen Älvsjö, som ligger en mil sydväst om Stockholm city. Här har genomförts en varsam men genomgripande omvandling, där befintliga sekelskiftesbyggnader och den klassiska parkanläggningen bevarats och utvecklats.

Kommande renoveringar

Det finns inga för tillfället kända renoveringar/reparationer utöver de som finns i underhållsplan. Föreningen håller på med en genomgång av deras spillvattensystem och de har reklamerat dessa till byggherren och avvaktar nu vad den processen kommer att leda till. Dock är det för tidigt för tillfället att säga vart den processen rent konkret tar vägen och vilken eventuell påverkan det får. Det föreningen vet är att någon typ av åtgärd kommer att behöva göras tidigare än de 40 åren som underhållsplanen säger men de vet i dagsläget inte när och exakt typ av åtgärd.

Gjorda renoveringar

Föreningen har en underhållsplan som de budgeterat för.

Övriga utrymmen i föreningen

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm.
Det finns cykelförråd i källaren och cykelförråd utomhus samt en styrelselokal.
En återvinningsstation för källsortering finns också samt garage.


Området

01

Välkommen till Långbroparken - en älskad och uppskattad grön oas belägen i Älvsjö, alldeles intill Fruängen i sydvästra Stockholm. Ursprungligen var här ett skogsområde som i samband med byggandet av Långbro sjukhus, utvecklades till en vackert anlagd park i engelsk stil i början av 1900-talet. Sedan början av 2000-talet är parken ett älskad och efterfrågad bostadsmiljö för alla åldrar. Här finns nästintill obegränsade lekytor i bilfria omgivningar för barnen samt bra motionsmöjligheter och härliga promenadstråk för de som är lite äldre. I parken ligger även välkända Långbro värdshus inrymt i f.d. sjukhusets överläkarbostad. Värdshuset ägs och drivs av den kände krögaren Fredrik Eriksson och är känt för sin goda mat, trevliga sommar-bar och uteservering som lockar även långväga gäster. Under 2014 utvidgade Fredrik sin verksamhet i parken med ett mysigt trädgårdscafé i den gamla trädgårdsmästarlokalen.
På kortare gångavstånd från Långbroparken ligger Fruängens centrum och tunnelbana . I Fruängens centrum finns det mesta för vardagens behov såsom apotek, vårdcentral, systembolag, butiker och restauranger samt två större matvaruaffärer.
I närområdet finner du också "Fru Marias bak", ett trivsamt kvartersbageri med cafédel och lunchservering. Ett av områdets senare tillskott ligger i inredningsbutiken "Livings" lokaler på Svartlösavägen där du finner lunchrestaurangen "Crispy Duck" och finkrogen "Aloê" – boka i god tid!
För dig som gillar sport och motion erbjuds ett elbelyst motionsspår i Älvsjöskogen samt Långbrohallen som är en uppskattad sim- och idrottshall vid randen av parken. För den badsugne ligger på kortare cykelavstånd, Långsjöbadet dit man cyklar på ca tio minuter. Här finner du även restaurangen Casa del Lago som erbjuder vällagad mat i en trivsam miljö med utsikt över Långsjöns vatten.

Kommunikationer

Tunnelbanan från Fruängen till Stockholms centralstation tar det 19 minuter, med pendeltåg från Älvsjö station tar det cirka 10 minuter. Buss till Älvsjö station utanför parken, restid knappt 10 minuter.


Dokument

Ekonomi
Avgift
4 543 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme och kallvatten
Kommentar, månadsavgift
Obligatorisk tillägg om 216 kr tillkommer för Telia tripleplay, internet, kabel-TV och IP-telefoni. Tappavgift för varmvatten tillkommer om ca 100 kr/månad beroende av förbrukningen
Försäkring
200 kr/mån
Hushållsström
350 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
550 kr/mån
Antal personer i hushållet
3
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 208 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
483 kr
Andel i förening
1,21821
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Området
Långbro park- en grön oas i stockholm

Långbro park- en grön oas

Långbroparken är en älskad och uppskattad grön oas i sydvästra Stockholm, mellan Älvsjö och Fruängen. Ursprungligen var det ett skogsområde som i samband med byggandet av Långbro sjukhus, utvecklades till en vacker engelsk park i början av 1900-talet. I parken ligger även kända Långbro värdshus inrymd i f.d. sjukhusets överläkarbostad. Värdshuset ägs och drivs av kändis-kocken Fredrik Eriksson och är känt för sin goda mat, trevliga sommar-bar och uteservering som lockar även långväga gäster. I maj 2014 utvidgade Fredrik sin verksamhet i parken med ett mysigt trädgårdscafé i den gamla trädgårdsmästarlokalen. Trädgårdscaféet drivs numer av "Fru Marias bak" som också driver konditoriet/bageriet/caféet vid Svartlösavägen. I parken och i närområdet finns idag ett flertal skolor och förskolor


01
Fördelar med området
Tunnelbana Lugnt Caféer Restauranger Cykelstigar (mtb) Barer Simhall Bussar Parker/Grönområden Gym Barnvänligt Badstrand Butiksgata/köpcentrum Motionsspår

02
Det mesta runt hörnet

På kortare gångavstånd från Långbroparken ligger Fruängens centrum och tunnelbana . I Fruängens centrum finns det mesta för vardagens behov såsom apotek, vårdcentral, systembolag, butiker och restauranger samt två större matvaruaffärer.

I närområdet finner du också "Fru Marias bak", ett trivsamt kvartersbageri med cafédel och lunchservering. Ett av områdets senare tillskott ligger i inredningsbutiken "Livings" lokaler på Svartlösavägen där du finner lunchrestaurangen "Rinos" och finkrogen "Aloê", som numer har två stjärnor i Guide Michelin.


03
Nära mängder med sport- och fritidsaktiviteter

För dig som gillar sport och motion erbjuds ett elbelyst motionsspår i Älvsjöskogen samt Långbrohallen som är en uppskattad sim- och idrottshall vid randen av parken. VId Johan Skytteskolan finns en MTB bana för träning och tävling. För den badsugne ligger på kortare cykelavstånd, Långsjöbadet dit man cyklar på ca tio minuter. Här finner du även restaurangen Casa del Lago som erbjuder vällagad mat i en trivsam miljö intill Långsjöns vatten.


04
Kommunikationer

Tunnelbanan från Fruängen till Stockholms centralstation tar det 19 minuter, med pendeltåg från Älvsjö station tar det cirka 10 minuter. Buss till Älvsjö station utanför parken, restid knappt 10 minuter. I Fruängen finner du även flertalet busslinjer med vilka du kan ta dig till Skärholmen, Kärrtorp, Gullmarsplan, Skarpnäck, Huddinge och Tumba. Med buss tar du dig också snabbt till pendeltåget i Älvsjö. Beslut är också taget för att dra en ny spårvägslinje från Älvsjö station, via Fruängen och sen visare mot s/v.


05
Familjeliv och skolor

Ett stenkast från dammen i parken finns en fin lekplats för de minsta barnen. En annan favorit i Fruängen är parkleken Vitsippan som utöver gungor och rutschkanor har en plaskdamm för de minsta barnen. Intill Fruängen ligger Långbro park, en vackert anlagt park med fina promenadvägar, en anlagd damm samt det välkända Långbro värdshus samt parkcaféet.
Skolor i området är Fruängsskolan, Metapontum och Kunskapsskolan. Förskolorna heter Fantasia, Ellen Key, Kata Dalström samt Elsa Brändström. I villaområdena runtomkring finner du Herrängens skola, Johan skytteskolan samt Långbrodalsskolan.


Använd kartan
X

Platser

Thinker Doer and Done AB

337 m


Långbro Pizzeria

488 m


Meny

490 m


Långbro Värdshus

536 m


Pizzeria Lugano

591 m


STEG för framtiden AB

114 m


Skola & Förskola Långbropark

114 m


Metapontum AB

114 m


Förskola Bullerbyn

124 m


Nacka Köttprodukter AB

1,02 km


Hemköp Matextra Fruängen

1,02 km


Hemköp

1,39 km


Lidl

1,49 km


Älvsjö

1,86 km


Stuvsta

3,06 km


Stuvsta station

3,06 km


Årstaberg

3,67 km


Långbrohallen

231 m


Johan Skytteskolan

297 m


Fru Marias väg

429 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Tågstation
  Älvsjö
  1,86 km
  7 min
  12 min
  30 min
 • Hållplats
  Långbrohallen
  231 m
  3 min
  1 min
  3 min
 • Hav
  6,38 km
  13 min
  31 min
  -
 • Sjö
  304 m
  5 min
  1 min
  4 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Philip!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.