Långsjövägen 38b / Gamla Älvsjö / Älvsjö / Stockholm

Exklusivt och modernt parhus byggt i sekelskiftestil med två träterasser varav den ena i sydväst

Slutpris
7 200 000 kr
Boarea/biarea
ca 128/27 kvm
Avgift
4 870 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna parhus på Långsjövägen såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Långsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Älvsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Exklusivt och modernt parhus i tre våningsplan med två härliga träterrasser och en egen liten gräsplätt på sidan av huset. Ett boende i absolut toppklass!
Huset har hela sex rum och kök och är byggt i sekelskiftesstil. Vackra och stilfulla detaljer som fönster med spröjs och vackra trägolv genom hela huset. Uppvärmning via en energisnål frånluftsvärmepump där hela bottenvåningen värms upp via vattenburen värme. Utöver detta bjuder huset på ett ljust och luftigt vardagsrum med stora fönster och utgång till ett soligt trädäck i sydväst läge. Här kan du grilla och umgås med familjen helt i fred. För ytterligare sociala ytor eller varför inte ett extra sovrum har du vinden på plan tre som har delats av för ett extra sovrum. Här finns generösa lekytor och ett härligt ljusinsläpp från flera fönster i två väderstreck.

Stilrent och socialt kök med utgång till ytterligare en träterrass med morgonsol. Köket erbjuder generösa arbetsytor, påkostade material, bra förvaringsmöjligheter och öppen planlösning mot vardagsrummet. Två rejäla och fräscha badrum, varav det ena med dusch och det övre med badkar.

Mycket stabil och god ekonomi i föreningen.

Här bor man med en genomgående hög och komfortabel standard utan att slippa de underhåll som är förknippade med en friköpt fastighet/radhus.

I området ligger flera bra skolor som t.ex Långbrodalsskolan, Herrängsskolan och Johan skyttes skola samt flera förskolor.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj med, perfekt beläget i Gamla Älvsjö med cykelavstånd till Älvsjö centrum där du finner pendeltåg, flera affärer, matbutiker och restauranger. Åt andra hållet ligger Långsjön där du kan svalka dig på varma sommardagar och Långbro Park för trevlig parkmiljö.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten