Tornfalksvägen 9

Tornfalksvägen 9

Slutpris

6 180 000 kr


Herrängen— Älvsjö— Stockholm

Tornfalksvägen 9


Slutpris
6 180 000 kr

Herrängen— Älvsjö— Stockholm

Mysigt, renoverat radhus i hjärtat av Älvsjö! Två härliga uteplatser, en på framsidan och en uteplats på baksidan som fångar eftermiddags- och kvällssolen. Här får grillmästaren plats med middagsfix samtidigt som barnen leker på tomten. Utanför tar en allmänning vid och 50 meter bort finns en liten lekpark. Trevlig social yta med öppen spis, nytt kök och vardagsrum. Två bra sovrum och ett fräscht badrum.
Källarplanet några trappsteg ner från hallen har ett allrum, sovrum, separat WC och ett badrum/tvättdel. För den händige finns även ett hobbyrum med arbetsbänk. Förråd med ingång från två håll. Där inne finns en platsbyggd trappa som leder upp till vinden med gott om plats för förvaring.

Läget är perfekt, bara ett stenkast från förskola, skola och välsorterad matbutik med en bistro. Kort promenad till badet vid Långsjön.
Buss 141 tar 11 minuter till Telefonplan samt buss 163 i närheten mot Fruängen eller Älvsjö station.


Boarea/biarea
65/62 kvm
Driftkostnad
29 547 kr/år
Tomtarea
273 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-02-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.