Turingevägen 42

Turingevägen 42

Slutpris

2 000 000 kr


Älvsjö— Stockholm

Turingevägen 42


Slutpris
2 000 000 kr

Älvsjö— Stockholm

Optimal etta med renoveringsmöjlighet och tillhörande reparationsfond på oslagbart läge i Örby!

Varmt välkommen till denna välplanerade och mysiga etta på attraktiva Turingevägen i Örby, ett stenkast från all tänkbar service vid Älvsjö centrum.

Här har du som köpare en fantastisk möjlighet att själv få bestämma hur lägenheten ska se ut efter eget tycke och smak. Till lägenheten hör en reparationsfond på 30.000 kronor som kan nyttjas till både renoveringar och ny maskinell utrustning.

Innanför den praktiska hallen når man bostadens ljusa och lättmöblerade allrum med generöst ljusinsläpp via stort fönster och fransk balkong i söder. Den praktiska alkoven rymmer med enkelhet en dubbelsäng och kan skärmas av med ett draperi eller likande. Stort separat kök med generösa arbetsytor och plats för diskmaskin, trevlig vy utanför fönstret samt matplats med plats för ca. 4 personer. Fint helkaklat badrum. Generösa förvaringsmöjligheter i bostaden genom flertalet platsbyggda garderober samt i det tillhörande vindsförrådet. Den optimala planlösningen öppnar upp till att omvandla lägenheten till en tvåa, se alternativa planlösningar.

Här bor du i en trygg och stabil förening med praktiska och trivsamma utrymmen så som den trivsamma gemensamma uteplatsen, tillgångar i form av en lägenhet och tre lokal som upplåts med hyresrätt samt där de stora renoveringarna är avklarade.

Inom någon minuters promenadavstånd från lägenheten ligger Älvsjö station samt centrum med affärer, restauranger och service. Här har du allt du behöver i din direkta närhet och samtidigt nära till naturen runt Älvsjöskogens naturreservat och Långsjön.

Välkomna till de planerade visningarna, om någon av tiderna mot förmodan inte passar kan ni kontakta mäklaren för att boka in en privatvisning.


Boarea
36 kvm
Avgift
2 184 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.