Vantörsvägen 101 / Långsjö / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
8 200 000 kr
Boarea
155 kvm
Driftkostnad
44 989 kr/år
Tomtarea
789 kvm
Rum
5 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan, halvvalmat tak
Såld
2015-02-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Vantörsvägen såldes av oss 2015-02-20. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Vantörsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Solgul, rymlig familjevilla, by -89, belägen på hörntomt med bra läge på ca 15 minuters gångavstånd till Älvsjö station. Generöst stora och ljusa sällskapsytor samt 3- 4 sovrum. Nyrenoverat badrum samt stort umgängeskök med utgång till uteplatsen. Plan, barnvänlig trädgårdstomt med gräsytor och stor uteplats i soldränkt syd/väst-läge. På den friköpta tomten finns rymligt garage med förråd samt uppställningsplats för 3-4 bilar. Läget, nästan intill Älvsjöskogen är perfekt för dig som gillar skogspromenader eller om du vill ta en tur i motionsspåret. På bekvämt cykelavstånd ligger barnvänliga Långsjöbadet med sandstrand och restaurang.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.