Vivelvägen 46

Vivelvägen 46

Slutpris

6 475 000 kr


Långbro— Älvsjö— Stockholm

Vivelvägen 46


Slutpris
6 475 000 kr

Långbro— Älvsjö— Stockholm

Granne med Vivelparken och på plan, barnvänlig och friköpt tomt finner du detta trivsamma hus i orört originalskick. Här ges du möjlighet att ta vara på detaljerna och känslan från förr när du renoverar huset helt efter eget tycke och smak. Säljarnas far byggde huset och detta är första gången som det är till försäljning på den öppna marknaden. Här finner du bl.a. fina furugolv och öppen spis med braskassett. Läget på den plana tomten och intill Vivelparken kan knappast bli bättre för barn som uppskattar kompisar och utomhuslek.
Här bor du i ett lugnt villaområde med varierade bebyggelse med gångavstånd till Älvsjö centrum med pendeltåg och bussar, cykelavstånd till Fruängens centrum med affärer och T-bana samt nära buss 141 till Telefonplan. Välkommen på visning av ett ”skapa-själv-hus” med bästa läge i hjärtat av Långbro.


Boarea/biarea
68/68 kvm
Driftkostnad
29 493 kr/år
Tomtarea
608 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-10-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.