Årstavägen 65

Årstavägen 65

Slutpris

2 850 000 kr


Årsta— Stockholm

Årstavägen 65


Slutpris
2 850 000 kr

Årsta— Stockholm

Charmig funkis 2:a i populära Årsta!

Välkommen till denna tvårumslägenhet som erbjuder ett bekvämt läge i hjärtat av Årsta. Lägenheten har generösa ytor och rymliga garderober som ger gott om plats för förvaring. Trots att lägenheten ligger centralt i Årsta, präglas området av lugn och grönska, vilket skapar en avkopplande atmosfär mitt i stadens livliga miljö. Med det höga läget kan du lugnt sitta och njuta av den insynsfria balkongen som vätter mot en lugn innegård.
Till lägenheten hör även ett vindsförråd.


Hall:
I hallen finns vita väggar och ett klinkergolv, samt gott om funktionell och platsbyggd förvaring.

Vardagsrum:
Vardagsrummet har ljusgrå/gröna väggar och originalgolv av Årstaparkett i ek med furuband. Stora fönster i sydvästläge ger sol från förmiddag till kväll, utan insyn.

Badrum:
Badrummet är helkaklat med badkar och har fått en ny badkarsblandare samt en ny insats i handfatskranen.

Kök:
Köket har originalköksskåp från när huset byggdes 1948/49, storrutigt vit/grå linoleumgolv och väggar målade i lindblomsgrönt med ljust kalkel. En ny köksblandare samt en kolfilterfläkt har installerats.

Sovrum:
Sovrummet har ljusgrå väggar och enstavigt laminatgolv i valnöt. Stora fönster vetter mot en ostörd innergård. Det finns plats för både säng och arbetsplats om så önskas.

Balkong:
Balkongen har plats för två personer och erbjuder samma ostörda utsikt över Årstas takåsar i sydvästläge.

Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Föreningen erbjuder Grillplats bakom Årstavägen 73 och 77. samt en Boulebana bakom Årstavägen 81.

På Årstavägen bor man med en perfekt balans mellan stadsliv och närhet till naturen. Det är gångavstånd till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat och endast cirka 500 meter till vattnet. Årstaviken är ett populärt område med löpspår, utegym och badbryggor längs Mälaren. Årstavägen är centralt belägen i närheten av torget där man hittar välkända restauranger som Två små svin och Palmyra.


Boarea
44.5 kvm
Avgift
4 048 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-04-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Årstavägen såldes av oss 2024-04-15. Se alla våra försäljningar i Årsta samt även på Årstavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.