Johanneshovsvägen 151

Johanneshovsvägen 151

Slutpris

4 595 000 kr


Årstastråket— Årsta— STOCKHOLM

Johanneshovsvägen 151


Slutpris
4 595 000 kr

Årstastråket— Årsta— STOCKHOLM

Fantastisk påkostad 3a med toppenläge!

FAST PRIS!

Fantastisk blivande lägenhet med flera påkostade tillval som du nu har möjlighet att bli första boende i!

Det är en välplanerad 3:a om 81 kvm med 2 balkonger. Fönster och balkong i två väderstreck ger fint ljusinsläpp som ger rymd. Balkongerna är båda rymliga och möblerbara, den största balkongen ligger i sydost med ett insynsskyddad läge med utsikt över lugna gården samt den grönskande skogspartiet som ligger intill.

Det är en väldigt genomtänkt planlösning med en öppen lösning mellan kök och vardagsrum, som man även smidigt kan dela av om man föredrar det. Påkostat kök med ljusgrå kulör på luckor. Undangömd ledbelysning ovan arbetsbänk. Två sovrum intill varandra med vacker utsikt mot gården och grönområdet intill. Väggen mellan sovrummen har kostats på med extra ljudisolering. Stort badrum placerat för att lätt nås. Tvättmaskin och torktumlare kommer finnas. Hall med bra förvaring i garderober med spegelskjutdörrar. Golvet vid hallen är i slittåliga klinker. Golvet i resterande lägenhet är genomlöpande ekparkett. Väggarna är genomlöpande vita.

Lägenheten ligger på vån 3. Huset är dock i suterräng så det blir högre . Se planritning och bild på fasad för bästa förståelse (plan 13 enligt planritningen).

Brf Mejeriet är ett populärt och slutsålt projekt i nya Årsta Stråket. I föreningen kommer det finnas en gemensamhetslokal för uthyrning till exempelvis för fester eller övernattning. Förskola kommer finnas i huset.
Ett område där man kommer ha allt man behöver med bra kommunikationer, butiker, förskola, skolor, natur, stall, kolonilotter mm alldeles i närheten.


Säljes på ritning med tillträde i februari 2018.
Kontakta mäklaren för mer information!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 453 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-01-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.