Johanneshovsvägen 151 / Årstastråket / Årsta / STOCKHOLM

Fantastisk påkostad 3a med toppenläge!

Slutpris
4 595 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 453 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johanneshovsvägen såldes av oss 2018-01-23. Se alla våra försäljningar i Årsta samt även på Johanneshovsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årstastråket är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS!

Fantastisk blivande lägenhet med flera påkostade tillval som du nu har möjlighet att bli första boende i!

Det är en välplanerad 3:a om 81 kvm med 2 balkonger. Fönster och balkong i två väderstreck ger fint ljusinsläpp som ger rymd. Balkongerna är båda rymliga och möblerbara, den största balkongen ligger i sydost med ett insynsskyddad läge med utsikt över lugna gården samt den grönskande skogspartiet som ligger intill.

Det är en väldigt genomtänkt planlösning med en öppen lösning mellan kök och vardagsrum, som man även smidigt kan dela av om man föredrar det. Påkostat kök med ljusgrå kulör på luckor. Undangömd ledbelysning ovan arbetsbänk. Två sovrum intill varandra med vacker utsikt mot gården och grönområdet intill. Väggen mellan sovrummen har kostats på med extra ljudisolering. Stort badrum placerat för att lätt nås. Tvättmaskin och torktumlare kommer finnas. Hall med bra förvaring i garderober med spegelskjutdörrar. Golvet vid hallen är i slittåliga klinker. Golvet i resterande lägenhet är genomlöpande ekparkett. Väggarna är genomlöpande vita.

Lägenheten ligger på vån 3. Huset är dock i suterräng så det blir högre . Se planritning och bild på fasad för bästa förståelse (plan 13 enligt planritningen).

Brf Mejeriet är ett populärt och slutsålt projekt i nya Årsta Stråket. I föreningen kommer det finnas en gemensamhetslokal för uthyrning till exempelvis för fester eller övernattning. Förskola kommer finnas i huset.
Ett område där man kommer ha allt man behöver med bra kommunikationer, butiker, förskola, skolor, natur, stall, kolonilotter mm alldeles i närheten.


Säljes på ritning med tillträde i februari 2018.
Kontakta mäklaren för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration