Johanneshovsvägen 151 / Årstastråket / Årsta / STOCKHOLM

Fantastisk påkostad 3a med toppenläge!

Pris
4 595 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
81 kvm
Avgift
4 453 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

FAST PRIS!

Fantastisk blivande lägenhet med flera påkostade tillval som du nu har möjlighet att bli första boende i!

Det är en välplanerad 3:a om 81 kvm med 2 balkonger. Fönster och balkong i två väderstreck ger fint ljusinsläpp som ger rymd. Balkongerna är båda rymliga och möblerbara, den största balkongen ligger i sydost med ett insynsskyddad läge med utsikt över lugna gården samt den grönskande skogspartiet som ligger intill.

Det är en väldigt genomtänkt planlösning med en öppen lösning mellan kök och vardagsrum, som man även smidigt kan dela av om man föredrar det. Påkostat kök med ljusgrå kulör på luckor. Undangömd ledbelysning ovan arbetsbänk. Två sovrum intill varandra med vacker utsikt mot gården och grönområdet intill. Väggen mellan sovrummen har kostats på med extra ljudisolering. Stort badrum placerat för att lätt nås. Tvättmaskin och torktumlare kommer finnas. Hall med bra förvaring i garderober med spegelskjutdörrar. Golvet vid hallen är i slittåliga klinker. Golvet i resterande lägenhet är genomlöpande ekparkett. Väggarna är genomlöpande vita.

Lägenheten ligger på vån 3. Huset är dock i suterräng så det blir högre . Se planritning och bild på fasad för bästa förståelse (plan 13 enligt planritningen).

Brf Mejeriet är ett populärt och slutsålt projekt i nya Årsta Stråket. I föreningen kommer det finnas en gemensamhetslokal för uthyrning till exempelvis för fester eller övernattning. Förskola kommer finnas i huset.
Ett område där man kommer ha allt man behöver med bra kommunikationer, butiker, förskola, skolor, natur, stall, kolonilotter mm alldeles i närheten.


Säljes på ritning med tillträde i februari 2018.
Kontakta mäklaren för mer information!

Sponsrade länkar
Bilder
Globen ser man från fastigheten på vägen till tvärbanan
Tvärbanan alldeles intill
Årstafältet
Visa alla 16 bilder
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Inredningen utgår från en modern formtradition med inslag av hållbara naturmaterial. Här får man en ljus och elegant grund med vita väggar och en mattlackad ekparkett som man lätt kan bygga vidare på och anpassa efter ens egen personliga smak.

  Hall
  Säkerhetsdörr. Rymlig klädförvaring bakom skjutdörrsparti med spegeldörrar. Slittåliga klinker vid entrén.

  Kök
  Eftersom det moderna köket är lika mycket en social mötesplats som en praktisk matsal har det inreds därefter. Smakfulla detaljer så som formstarka handtag och stilrena kakelplattor möter moderna och energisnåla vitvaror, dämpade fullutdragslådor och lättskötta arbetsytor. Släta skåpluckor i fin ljusgrå kulör med snygga beslag. Maskinella utrustningen består av fullhöjds kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn i smidig arbetshöjd / barnsäker höjd, infälld fläkt i överskåp. Belysning ovan arbetsbänk i dimbar ledlist, undangömd, snyggt och energisnålt. Plats för stor matsalsgrupp invid fönstren.

  Vardagsrum
  Den öppna lösningen mellan vardagsrummet och köket öppnar upp för en mer social tillvaro där hela familjen lättare kan umgås. Självfallet kan man lätt sätta upp en vägg för att dela av rummen om man skulle föredra det. Plats för stora soffgruppen.

  Badrum
  I det helkaklade badrummet skapas det gemensamma utrymmet för såväl avkoppling som effektivitet. Helkaklade väggar samt klinker golv. Tvättmaskin och torktumlare med smidig arbetsbänk ovanpå, uppgraderad version. Spegelskåp med belysning ovan kommod. Påkostad med snygg duschbländare med tak och handdusch i krom. Duschen har två öppningsbara glasdörrar.

  Sovrum 1
  Det största sovrummet på ca 14 kvm med gott om plats för dubbelsäng samt förvaring i garderob. Insynsfri utsikt över mysig innergård samt lugnt skogsparti. Utgång till den stora balkongen.

  Väggen mellan sovrum 1 och 2 har kostats på med extra ljudisolering.

  Sovrum 2
  Sovrum med plats för säng, skrivbord, förvaring. Insynsfri utsikt över mysig innergård samt lugnt skogsparti.

  Balkong 1
  Den största balkongen på ca 13 kvm i soligt läge i sydost. Insynsfri utsikt över mysig innergård samt lugnt skogsparti att avnjuta.

  Balkong 2
  Möblerbar balkong om ca 6 kvm. Smidigt beläget nära kök så man lätt kan avnjuta sin morgondryck på balkongen när vädret tillåter.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  81 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum (2 sovrum)
 • Våning
  3 av 6
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2018
 • Värme och ventilationsanl.
  Frånluftsvärmepump och fjärrvärme. Vattenburen värme via radiatorer.
  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.
Energideklaration
 • Energiklass
 • Beskrivning
  MEJERIET ÄR ETT ENERGIKLASSAT LÅGENERGIHUS
  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.
TV/Internet
 • Bredband tecknas med TeliaSonera AB. En digitalbox per lägenhet ingår. Lägenheterna utrustas med så kallad Telia Triple Play, vilket innebär möjlighet att själv styra funktionen (TV, telefoni eller bredband) i respektive nätverksuttag. Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Brf Mejeriet bygger 52 st bilplatser (ca 1200 kr/mån) samt 2 st mc-platser (ca 500 kr/mån) i garage, som nås med hiss från samtliga trapphus. Beräknas vara färdigt vid inflytt.
Ekonomi
 • Avgift
  4 453 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,1365
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Mejeriet.
 • Allmänt
  JM bygger Mejeriet i det nya området Årstastråket, med promenadavstånd till Årsta Torg samt tvärbanans station Linde. Mejeriet rymmer 76 lägenheter om ett till fem rum och kök, samtliga med egen uteplats eller balkong där många bostäder även har dubbla balkonger. Mejeriets sydostsida vetter mot en fin skogsdunge som ger ett lugnt, insynsskyddat läge.

  Intill platsen där Mejeriet uppförs låg tidigare Arlas gamla mjölkcentral, vilket har inspirerat till både namn och utformning. Huset klättrar upp längs Arlabacken, som den kallas i folkmun, och rymmer mellan fem till åtta våningar i vit puts med fält i gråa nyanser. I husets bottenvåning finns en förskola samt två till tre kommersiella lokaler som ger liv och stadskänsla till kvarteret.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Gemensamma utrymmen att ta del av är följande
  Trevlig uteplats med planteringar och belysning
  Gångstråk
  Föreningslokal och städrum
  Miljörum
  Cykelförråd, barnvagns- och rullstolsrum
  Gemensamhetslokal för uthyrning med pentry och wc/dusch
Området
 • Välkommen att upptäcka ett nytt område – lite mer söder.
  Stockholms stads ambition är att Årstastråket som område ska bilda en sammanhållen, mångsidig och levande stadsmiljö. Här planeras för sammanlagt 3000 bostäder, förskola och kommersiella lokaler. De goda kommunikationerna, närheten till både city och andra delar av Stockholm samt de gröna omgivningarna gör Årstastråket till ett mycket attraktivt bostadsområde.

  Årsta är en mycket omtyckt stadsdel med närhet till storstan och omgiven av grön natur. Lindes Backe är beläget intill Årstafältet, Lindepark och Årsta torg. En kort promenad bort finns vackra Årstaskogen som kantas av Mälaren med underbar strandpromenad och badbryggor i Liljeholmskajen. Inspirerande löpspår finns längs det glittrande vattnet som leder bort till Hammarbysjöstad. Social stämning på Årsta torget med service, matbutik, bibliotek, fik, blomaffär och frisör. Shopping finns i Globen köpcentrum ca 1 km bort.
  I närheten finns ett fint stall för den ridintresserade.

  I området finns flertalet skolor och gymnasium. Flera nya förskolor planeras i de nybyggda husen.


  Söder om Årstaviken började det moderna Årsta att byggas i mitten av 1940-talet och 1953 invigdes Årsta Centrum. Området karaktäriseras av den för tiden så typiska funktionalismen med en blandning av smalhus och punkthus kring stadsdelscentrumet vid Årsta torg. Stor vikt lades vid att skapa trivsel och goda förutsättningar för en lokal gemenskap mellan grannar i en naturnära omgivning. Stor hänsyn togs till att ljusinsläppet i lägenheterna skulle vara gott och under byggnationen sparades stora grönområden. Dessa är i stor utsträckning bevarade och fortsätter att prägla boendemiljön i Årsta.

  Årsta torg är idag K-märkt och rymmer mängder mindre butiker, restauranger, bibliotek, apotek samt det tidstypiska "Folkets hus". Området har bra kommunikationer med bussar, tvärbana och pendeltåg. Fina strövområden erbjuds utmed Årstaviken stränder samt på Årstafältet där det även finns kolonilotter, golf, en anlagd damm samt rugbyplan.

  I området kring Gullmarsplan och Globen finns det mesta du kan behöva. Här bor du centralt med kort cykel- eller promenadavstånd till Södermalm.

  Globen erbjuder shopping, livsmedelsbutiker, restauranger samt idrotts- och konsertevenemang.

  Gullmarsplan är idag en av de större knutpunkterna för kollektivtrafiken i Stockholm och du kan resa med bussar, tvärbana och tunnelbana.

  För den som gillar att vara utomhus finns även Årstafältet och Nackareservatet inom räckhåll.
  För den aktive finns Enskede rackethall, Enskede ridstall och Enskede IP inom räckhåll. BEA (Ica Kvantum) finns vid Svedmyraplan. Några minuters tunnelbaneavstånd till Globen Shopping och den nya Tele 2 arenan.
 • Kommunikationer
  Goda kommunikationer med tvärbanan på kort gångavstånd.. 2 hållplatser till Gullmarsplan där man kan byta till tunnelbana som tar dig vidare till T-centralen på 15 min och 3 hållplatser åt andra hållet till Årstabergs pendeltågsstation. Även bra möjlighet med flera bussar.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier