Sök Meny
Såld

Årsta / Siljansvägen 77, 7tr

Hiss. Västervänd balkong. Stabil förening. Nära kommunikationer.

Högt upp i hissförsett hus med själaljuvlig utsikt över takåsarna. Gavel med fönster i två väderstreck gör att ljusflödet är kännbart i hela bostaden.

Utmärkt planlösning med stor balkong, vardagsrum med stort fönster och fönster med burspråk, gränsande till varandra och köket. Vackra originaldetaljer som marmorskivor, vädringsventiler, platsbyggda garderober med tidstypiska nycklar, originalparkett i vardagsrum, flera dörrblad och trycken från husets uppförande. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng alt. barnsäng eller flera sängar. Som du förstår är den här bostaden menad att älska och kunna bo länge i om familjen blir större. Riktigt omtyckt förening. Dessutom lekpark utanför, på återvändsgata, matbutik nära och buss, tvärbana och pendeltåg nära. Pendeltåget rullar till Arlanda så snacka om att Europa ligger runt hörnet. Dessutom gångavstånd till Södermalm tack vare nya Årstabron eller till Liljeholmen längst vattnet vid Årstaviken.

En av Årstas finaste - snart din!

Sponsrade länkar
Årsta
Siljansvägen 77, 7tr
Slutpris: 4 100 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 4 615 kr/mån
Driftkostnad: 416 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 7
Såld: 2017-01-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Årsta / Siljansvägen