Siljansvägen 77, 7tr / Årsta / STOCKHOLM

Hiss. Västervänd balkong. Stabil förening. Nära kommunikationer.

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
4 615 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 (Hiss finns)
Såld
2017-01-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Siljansvägen såldes av oss 2017-01-25. Se alla våra försäljningar i Årsta samt även på Siljansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt upp i hissförsett hus med själaljuvlig utsikt över takåsarna. Gavel med fönster i två väderstreck gör att ljusflödet är kännbart i hela bostaden.

Utmärkt planlösning med stor balkong, vardagsrum med stort fönster och fönster med burspråk, gränsande till varandra och köket. Vackra originaldetaljer som marmorskivor, vädringsventiler, platsbyggda garderober med tidstypiska nycklar, originalparkett i vardagsrum, flera dörrblad och trycken från husets uppförande. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng alt. barnsäng eller flera sängar. Som du förstår är den här bostaden menad att älska och kunna bo länge i om familjen blir större. Riktigt omtyckt förening. Dessutom lekpark utanför, på återvändsgata, matbutik nära och buss, tvärbana och pendeltåg nära. Pendeltåget rullar till Arlanda så snacka om att Europa ligger runt hörnet. Dessutom gångavstånd till Södermalm tack vare nya Årstabron eller till Liljeholmen längst vattnet vid Årstaviken.

En av Årstas finaste - snart din!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration