Svartviksslingan 69

Svartviksslingan 69

Slutpris

4 095 000 kr


Minneberg— Bromma— Stockholm

Svartviksslingan 69


Slutpris
4 095 000 kr

Minneberg— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD 2:A I POPULÄRA MINNEBERG MED STOR BALKONG & NÄRHET TILL VATTNET!

- HÖGT UPP I HUSET
- STOR INGLASAD BALKONG I VÄSTLÄGE
- MAGISKT LJUSINSLÄPP
- GENOMGÅENDE RENOVERAD
- MÖJLIG 2,5 ROK
- STABIL FÖRENING SOM ÄGER MARKEN

Varmt välkomna till Svartviksslingan 69 och denna fantastiska lägenhet som är belägen i populära Minneberg. Trevlig planlösning och genomgående inbjudande och smakfull lägenhet med underbar balkong i mysigt västläge!

Här erbjuds en ljus och välplanerad 2:a med en förstklassig planlösning om 63 kvm. Rymligt vardagsrum med plats för stor matgrupp och med utgång till den härliga balkong. Öppen planlösning in mot det renoverade köket med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Generöst sovrum och fräscht badrum med badkar.

Vidare bor ni här i underbar, rofylld omgivning med omedelbar närhet till Mälaren. Precis runt knuten finns flertalet badplatser samt promenad- och motionsspår! Närservice i form av Coop och restauranger. Ta bussen enkelt till Alvik för vidare kommunikation via tunnelbana, tvärbana samt bussar.

Bostaden tillhör Brf Tangen, en stor och stabil förening som genomgått flertalet renoveringar under åren, äger marken samt har en låg belåningsgrad. Det finns även 7 lokaler och via föreningen har man tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, gym, bastu samt grillplats. För de bilburna finns totalt 528 p-platser för ca 600kr/mån. Elbilsplatser finns, kö i dagsläget. Föreningen har ett gäng båtplatser samt utrymme där man kan förvara kajak etc.

Kontakta mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Emma Andersson Hejll 073-506 21 58.


Boarea
63 kvm
Avgift
4 074 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2024-05-01

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Svartviksslingan såldes av oss 2024-05-01. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Svartviksslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.