Svartågatan 35 / Bagarmossen / Stockholm

4 min nära T-bana, gavel, härligt ljus i bostaden, välskött förening med god ekonomi

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
3 124 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svartågatan såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Svartågatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tunnelbanan är givetvis ett enormt bra bestående värde för bostaden och du kommer inte bara värdesätta en välskött bostad utan allt utanför likaså som centrum, närservice, Nackareservatets skog, mark och sjö, utegym, restauranger och mycket mer. Bostaden har gavelläge med fint ljusinsläpp i tre väderstreck där vardagsrum vänder mot soligt söderläg. I vardagsrummet finns utrymme för sittgrupp, mediabänk och sovdel. Köket är praktiskt med mycket förvaring, fina beredningsytor och matplats för flera. Badrum med vädringsfönster, badkar och torkhiss. Entrén har utmärkt förvaring för både ytterkläder och kläder.

Välkommen till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.