Getingvägen 11

Getingvägen 11

Slutpris

2 075 000 kr


Bergshamra— Norrtälje

Getingvägen 11


Slutpris
2 075 000 kr

Bergshamra— Norrtälje

Insynsskyddad pärla omsluten av grönska och blomster med kommunalt v/a

Välkommen till Getingvägen 11 i populära Bergshamra - Enviken med närhet till havet. Charmigt enplanshus med kommunalt V/A, åretruntstandard på en fin grönskande och insynsskyddad trädgårdstomt. Det är en härlig plats att samla familj och vänner på. Huset om 54 kvm rymmer 4 rok och ligger beläget med fin utsikt över trädgård och trädtoppar, ett kök och vardagsrum i anslutning till varandra med vackert trägolv och braskamin samt ett stilrent ljust duschrum. Från vardagsrummet når ni husets hjärta, den rymliga altanen.

Här finns flertalet uteplatser med sol hela dagen, picknick på gräsmattan eller avkoppling på altanen. Vidare på tomten finns gäststugan för övernattande gäster och praktisk undangömd förvaring för verktyg och redskap under altanen.

Här bor du havsnära med badplats och möjlighet till båtplats. Området har både pool, tennisbana, motionsspår och boulebana. Båthamnen och havsbadet finns i Bergshamraviken. Med bara 5 minuter till Bergshamra är det nära till service och handel. Detta är definitionen av en roslagsidyll i ett trivsamt område för sommarnöjen där stadens ljud och brus försvinner bort, trots att fastigheten endast ligger ca 20 minuter från Norrtälje och 1 timme från Stockholm. Allt det här i kombination med kommunalt VA gör detta till ett enkelt boende att flytt in i. En dröm på landet med allt du kan önska dig.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
25 977 kr/år
Tomtarea
1 527 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.