Östanvindsvägen 8 / Enviken / Bergshamra / Norrtälje

Charmigt fritidshus i Enviken

Slutpris
2 690 000 kr
Boarea
83 kvm
Driftkostnad
25 436 kr/år
Tomtarea
1 206 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-02-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Östanvindsvägen såldes av oss 2017-02-27. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Östanvindsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett charmigt tvåvåningshus på 83 kvm fördelade på kök, vardagsrum och två sovrum. En trevlig altan går runt huset och här har man dag och kvällssol. Tomten är en plan trädgårdstomt som angränsar till allmänning. Här finns friggebod, ett växthus, fd garage som nu rymmer verktygsdel och sovrum. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp så här går att nyttja som fritidshus året om eller bo permanent.

Enviken har både pool, tennisbana, motionsspår, båthamn och havsbad i Bergshamraviken. Med bara 5 minuters bilväg till Bergshamra är det nära till service och handel. Till Norrtälje tar det ca 20 minuter och till Stockholm ca 1 timme.
Välkommen till trevliga Enviken!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration