Ringdansvägen 53 / Enviken / Bergshamra / Norrtälje

Trevligt fritidshus i fina Enviken

Slutpris
1 875 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
31 595 kr/år
Tomtarea
1 526 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-05-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ringdansvägen såldes av oss 2017-05-04. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Ringdansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett bekvämt fritidsboende som också skulle kunna vara ett permanentboende. Här finns två sovrum, rymligt och trevligt vardagsrum, praktiskt kök och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Med kommunalt vatten och avlopp, en värmande och vacker täljstenskamin samt luftvärmepump.

Tomten består av en lättskött gräsmatta kring huset som har en altan under tak med utgång från vardagsrummet och en uteplats utanför gästhuset där man har sol hela dagen och kvällen.

Enviken är ett populärt område med både pool, tennisbana, fotbollsplan, motionsspår, båthamn och havsbad i Bergshamraviken. Med bara 5 minuters bilväg till Bergshamra är det nära till service och handel. Till Norrtälje tar det ca 20 minuter och till Stockholm ca 1 timme.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration