Ringdansvägen 45

Ringdansvägen 45

Slutpris

2 010 000 kr


Bergshamra— Norrtälje

Ringdansvägen 45


Slutpris
2 010 000 kr

Bergshamra— Norrtälje

Trivsamt fritidshus med trädäck på berget i syd- och västläge

Njut av solen hela dagen från trädäcket i syd- och västläge eller njut av middagen från altanen under tak med infravärme. På denna insynsskyddade tomt kan du njuta av solen helt ostört från trädäcket eller nyttja den plana, fina gräsmattan för trevliga utomhusaktiviteter som krocket, badminton eller kub. Delar av tomten har skog som ger ett fint insynsskydd samt att en sida vätter mot allmänning. För den som önskar odla finns goda möjligheter i anslutning till gräsmattan. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp som bidrar till att vistelsen i fritidshuset blir lättsam och problemfri.

Fritidshuset är på 54 m² och isolerat, något som gör det möjligt att tillbringa fina vinterdagar i huset. Från entrén kommer du in i en hall med utrymme för både klädhängare och skohylla. Hallen leder vidare in till köket där det finns spis med plattor, diskbänk, kyl/liten frys och mikrovågsugn. På väg till köket finns två sovrum, ett med plats för enkelsäng och det andra med plats för dubbelsäng inklusive sängbord, båda sovrummen har var sin garderob. Från hallen når du också badrummet som är utrustat med vattentoalett, dusch, tvättställ och varmvattenberedare. Från hallen kommer du vidare in i det trevliga vardagsrummet med gott om plats för både matbord, soffgrupp, TV och kamin. Vardagsrummet har utgång till altanen.

På tomten i anslutning till trädäcket finns gästhuset på ca 25 m² som även det är isolerat, där finns ett gästrum med plats för en säng samt en avdelning med bastu, dusch och tvättmaskin. Idag finns inget vatten i gästhuset. I anslutning till trädäcket finns också ett förråd på ca 10 m² lämpligt för trädgårdsredskap och liknande.

Fastigheten ingår i en välskött samfällighet som ansvarar för vägar som plogas vintertid samt badplats och poolområde. Fiber finns på området. På området finns en Båtklubb, en separat förening där det är möjligt att hyra båtplats. Stora, fina, orörda skogar finns på området där det är lätt att hitta både svamp och bär.

Närmaste livsmedelsbutik finns endast 3 km från fastigheten. Till närmaste busshållplats är det 1,7 km.


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
30 020 kr/år
Tomtarea
1 588 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.