Blidövägen 138 / Stämmarsund / Blidö / Norrtälje

Stor tomt om 2625kvm i söderläge med sjöutsikt på vackra Blidö, kommunalt V/A och el vid tomtgräns.

Slutpris
1 250 000 kr
Driftkostnad
6 966 kr/år
Tomtarea
2 625 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Norrtälje Oxhalsö 2:851
Såld
2016-11-18
Bostaden är såld!

Denna tomt på Blidövägen såldes av oss 2016-11-18. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Blidövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stämmarsund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva en härlig tomt med söderläge med fin sjöutsikt i natursköna Stämmarsund på Blidö, endast 15 minuter från Furusund på fastlandet. Tomten ligger fint med härlig sjöutsikt över viken Fladen, som har vattenväg ut mot Svartlögafjärden. Kommunalt vatten och avlopp är draget till tomtgräns via samfällighet. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och byggnation sker i samråd med Norrtälje kommun. Beslut om strandskyddsdispens och förhandsbesked för nybyggnation finns, se mer under rubrik fakta.

Kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns via Björnudden-Stämmarsunds samfällighetsförening. El finns till tomtgräns. Lägenhetsavgift för påkoppling betalas av ny ägare, enligt Norrtälje kommuns gällande tariff.

Alldeles i närheten av tomten ligger Blidö Hamnkrog som har en trevlig restaurang, boende och gästhamn. Ca 1 km innan Stämmarsund finns ICA Blidö som bl.a. är apoteks- och systembolagsombud. Blidö Bio nås via en kort promenad och vackra Blidö kyrka når man om man fortsätter vägen söderut ca 3 km.

Möjligheter till båtplatser via separata köer.

Åk gärna ut och kika på tomten på egen hand!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration