Sök Meny
Såld

Norrtälje / Blidö - Stämmarsund / Blidövägen 138

Stor tomt om 2625kvm i söderläge med sjöutsikt på vackra Blidö, kommunalt V/A och el vid tomtgräns.

Nu finns möjlighet att förvärva en härlig tomt med söderläge med fin sjöutsikt i natursköna Stämmarsund på Blidö, endast 15 minuter från Furusund på fastlandet. Tomten ligger fint med härlig sjöutsikt över viken Fladen, som har vattenväg ut mot Svartlögafjärden. Kommunalt vatten och avlopp är draget till tomtgräns via samfällighet. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och byggnation sker i samråd med Norrtälje kommun. Beslut om strandskyddsdispens och förhandsbesked för nybyggnation finns, se mer under rubrik fakta.

Kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns via Björnudden-Stämmarsunds samfällighetsförening. El finns till tomtgräns. Lägenhetsavgift för påkoppling betalas av ny ägare, enligt Norrtälje kommuns gällande tariff.

Alldeles i närheten av tomten ligger Blidö Hamnkrog som har en trevlig restaurang, boende och gästhamn. Ca 1 km innan Stämmarsund finns ICA Blidö som bl.a. är apoteks- och systembolagsombud. Blidö Bio nås via en kort promenad och vackra Blidö kyrka når man om man fortsätter vägen söderut ca 3 km.

Möjligheter till båtplatser via separata köer.

Åk gärna ut och kika på tomten på egen hand!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Blidö / Stämmarsund
Blidövägen 138
Slutpris: 1 250 000 kr
Driftkostnad: 6 966 kr/år
Tomtarea: 2625 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Norrtälje Oxhalsö 2:851
Såld: 2016-11-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Blidö / Blidövägen
  • Kom igång med din trädgård
    Kom igång med din trädgård

    En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  • Köpa tomt? Tänk först på detta!
    Köpa tomt? Tänk först på detta!

    Att få möjligheten att bygga sig ett helt nytt hus förutsätter ofta en tomt. Det här ska du tänka på innan du slår till!