Lejonets Gata 375

Lejonets Gata 375

Slutpris

1 750 000 kr


Brandbergen— Haninge

Lejonets Gata 375


Slutpris
1 750 000 kr

Brandbergen— Haninge

Gavel 3:a där ELEN ingår i avgiften!

I ett trevligt hus beläget i populära och trivsamma Brandbergen hittar du denna gavellägenhet – en högt belägen och välplanerad trerummare i fint skick med smarta förvaringslösningar. Här har du chansen att köpa ett hem med stora sällskapsytor, lättmöblerade rum och utmärkt planlösning. Här är det lätt att trivas!

Lägenhetens kök är yteffektivt och funktionellt och har generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är ett luftigt och hemtrevligt rum med väggar i ljus tapet och parkettgolv. Badrummet är rymligt och funktionellt och erbjuder toalett, badkar, tvättmaskin, torktumlare, handfat och badrumsskåp. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har plats för matbord och stolar.

Här är du del av en välskött och stabil förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. I avgiften om 5668 kronor ingår bredband, tv, el, vatten, värme och bostadsrättstillägg. Dessutom erbjuds du tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, gym, en modern och rolig lekplats och en välskött innergård.

Läget i Brandbergen är det perfekta för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö! Här finns exempelvis Brandbergen Centrum på mycket bekvämt avstånd och med en promenad når man Brandbergens populära utomhusbad. Det är heller inte långt till Port 73 och Haninge centrum med sitt stora service utbud. På Lejonets gata 375 finns kort och gott det mesta!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
84 kvm
Avgift
5 838 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2020-11-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.