Rättarbodavägen 14

Rättarbodavägen 14

Slutpris

7 010 000 kr


Rättarboda— Bro— Upplands-Bro

Rättarbodavägen 14


Slutpris
7 010 000 kr

Rättarboda— Bro— Upplands-Bro

Modern enplansvilla i vackra Rättarboda!

Kommande! När kvalitet, funktion och ekonomi står högst på agendan! Välkommen till denna vackra platsbyggda timmervilla uppförd 2017 med pålitligt finskt påbrå där man inte gjort avkall på kvaliteten. Enplansvillan har ett modernt formspråk kombinerat med en energisnål tillvaro tack vare den vattenburna golvvärmen från bergvärmepumpen och braskaminen. Härlig takhöjd över de sociala ytorna, läckert kök, fin gäst-wc, snyggt duschrum med bastu, ordentlig tvättstuga och fyra bra sovrum. Plan gräsbeklädd tomt, stor altan i väster, separat förrådsbyggnad och ett stort isolerat garage med förråd. Framför garaget finns en väl tilltagen uppfart med plats för flera bilar och t.ex. husbil/båt/husvagn. Lugna och naturnära Rättarboda är verkligen ett litet paradis intill Mälarens strand med egen bad- och båtplats, fina grönområden och närhet till bl.a. anrika golfbanor, galoppbana och kommunikationer m.m. Stockholm City finns på behagligt pendlingsavstånd!


Boarea
145 kvm
Driftkostnad
26 450 kr/år
Tomtarea
1 281 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-02-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.