Behållare Behållare

Håbo-Tibble, Bro, Upplands-Bro

Referensnummer
477 995
Boarea
ca 39 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Att bo i Håbo-Tibble

Älskar du naturen? Då är det är platsen för dig! Här bor du granne med skogen och lugnet infinner sig. Lyssna till fåglarnas kvitter när du tar en promenad i de vackra strövområden som ligger intill.

Fördelar med området

Hundvänligt Fiske Glesbebott Ridning Jakt Tryggt Sport och friluftsliv Lugnt Landsbygd Lätt att parkera bilen Badstrand Parker/Grönområden Barnvänligt Golf

Fritid och närservice

Gillar du golf, hästar eller friluftsliv? Då kan du inte bo bättre! Här finns Bro Park (Sveriges största galoppbana), flertalet ridhus, stora möjligheter till stallplatser, högklassiska golfbanor som Bro Hof i Bro, Kungsängen GK samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns vacker natur med strövområden och flertalet fina badmöjligheter, bl.a vid Lejondalssjön och i Mälaren. Bro centrum ligger mitt i Bro och erbjuder livs, simhall med äventyrsbad, sporthall, bibliotek samt flera affärer och restauranger. Stormarknad (Willy:s) ligger vid den norra avfarten från E18, ytterligare stormarknader finns i Kungsängen (Lidl och Stora Coop).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Bålsta, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåget från Bro avgår 2 ggr/h mot Stockholm alt Bålsta. Resan till Stockholm City tar ca. 30 minuter. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på- och avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping finns i Bro. Ytterligare avfarter erbjuds i Kungsängen.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor i Håbo-Tibble och i Bro. Gymnasieskola erbjuds i Kungsängen, Upplands-Bro Gymnasium. För mer information se kommunens hemsida, www.upplands-bro.se

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Frågor och svar
  • Fråga ställd av Elahe den 22 juni
    Godmorgon Vilken tid har Ni för visningen?
    Svar från Daniel Hedgren
    Hej! Jag tänkte köra visning vid 16.00, fungerar det?