Beckasinvägen 10

Beckasinvägen 10

Slutpris

4 070 000 kr


Råby— Bro— Upplands-Bro

Beckasinvägen 10


Slutpris
4 070 000 kr

Råby— Bro— Upplands-Bro

Stort! Fint! By -07!

Välkommen till denna fantastiska villa om hela 180+29 m² från 2007 på Beckasinvägen 10! Du välkomnas till en rymlig hall med praktiskt klinkergolv. Precis intill finns det toppfina, moderna köket med spotlights i tak, mosaik på väggen samt vitvaror i rostfritt. Huset har ett vackert vardagsrum på entréplan som tack vare husets stora golvfönster gör rummet väldigt ljust. Här finns även en mycket stilren braskamin. På entréplan finns även ett hobbyrum/sovrum samt ett snyggt helkaklat rymligt duschrum med spotlights samt stavmosaik. Från allrummet med den generösa takhöjden på övervåningen hittar Du utgång till både balkongen över entrén samt den stora terrassen över garaget. På övervåningen finns även 3 sovrum i bra storlek, en mycket stor klädkammare samt ett helkaklat badrum i toppskick med bubbelbadkar, stor kommod samt spotlights. Huset har larm och fiber via Telia är indraget och kan användas för både tv, internet och telefon. Vattenburen värme i båda plan. Vidbyggt varmgarage med separat ingång till tvättstugan. På husets framsida finns en stor plan gräsmatta, en vacker entré med en trevlig uteplats samt grusgångar. På husets baksida står en isolerad friggebod om 15 m². Gångavstånd till buss, centrum, förskola, skola och stormarknad. För den som inte vill åka bil erbjuds bra kommunikationer via bl.a. direktbuss till Kista och för den som arbetar i Stockholm tar man lättast pendeltåget från Bro station. Besiktigat och energideklarerat! Tillträde 1 juni 2015 eller enligt överenskommelse. Bör ses!


Referensnummer
32 552
Boarea/biarea
180/29 kvm
Driftkostnad
32 772 kr/år
Tomtarea
673 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-10-12

Mäklarhuset Kungsängen

Denna villa på Beckasinvägen 10 såldes av oss 2014-10-12. Se alla våra försäljningar i Bro

Boka värdering
Anna Lordin, assistent i Kungsängen

Anna Lordin

Assistent

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.