Blomstervägen 5, 3 tr

Blomstervägen 5, 3 tr


Bro centrum— Bro— Upplands-Bro

Blomstervägen 5, 3 trBro centrum— Bro— Upplands-Bro

Hemtrevlig centrum-3:a med balkong

Sprillans nytt badrum i denna hemtrevliga centrum-3:a om 80 m²! Mycket hemtrevlig och välplanerad bostad med balkong i högt och soligt läge. Ett tyst och lugnt boende med en bostadsrättsförening som har det väldigt gott ställt ekonomiskt (vilket den senaste avgiftssänkningen väl exemplifierar). Hiss och tvättstuga i huset samt närhet till föreningens parkering där man kan hyra en P-plats eller garageplats för en billig peng (100/300kr/mån).

Brf Norrgrinden - Stabil föreningen med stora hyresintäkter från lokal samt trevlig atmosfär med centrum som granne! I Bro centrum finner du äventyrsbad, aktivitetspark, tandläkare, florist, restauranger, gym, Ica, apotek m.m. Stormarknaden Willy`s, diverse affärer nås med ca 10 minuters bilfärd. Goda kommunikationer med pendeltåget som tar ca. 30 min till Stockholm City och går i kvartstrafik morgon och kväll. Även nära ut till E18 via nya av- och påfarten både norr och södergående samt till Upplandsleden och vackra Lejondalssjön! Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2022): 6 019 kr.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
80.5 kvm
Avgift
5 030 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-11-20

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Blomstervägen såldes av oss 2023-11-20. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Blomstervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad