Byggmästarvägen 5

Byggmästarvägen 5


Bro— Upplands-Bro

Byggmästarvägen 5Bro— Upplands-Bro

Låg avgift ett stenkast från centrum!

Snabbt tillträde är möjligt i denna centralt belägna 1:a i Gamla Bro, endast några minuter från pendeltåget. Här krävs en totalrenovering av lägenheten och nu har du möjligheten att kunna sätta din egen prägel på bostaden. Låg avgift i en stabil förening. Uteplats på baksidan. Parkeringsplats finns att hyra för 170 kr/mån och det är för närvarande ingen kötid.
Strategiskt bra läge i en lummig del av Gamla Bro med närhet till Bro centrum där bl.a. allmänservice, restauranger, sim- och sporthall samt bibliotek finns. Föreningen är stambytt genom relining så sent som 2011-2012. Även nära skola, förskola, natur, golfbanor samt ca. 5 minuters gångavstånd till pendeltåg. Goda kommunikationer med pendeltåget som tar ca. 30 min till Stockholm City och går i kvartstrafik morgon och kväll. Även nära ut till E18 via nya av- och påfarten samt till Upplandsleden och vackra Lejondalssjön!


Boarea
35.8 kvm
Avgift
1 795 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2023-12-05

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Byggmästarvägen såldes av oss 2023-12-05. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Byggmästarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad