Lantmätarvägen 15, 2 tr / Bro gamla delen / Bro / Upplands-Bro

2:A I MYCKET BRA BRF, BALKONG I SÖDER!

Slutpris
1 075 000 kr
Referensnummer
204 237
Boarea
53.8 kvm
Avgift
2 044 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lantmätarvägen 15, 2 tr såldes av oss 2014-10-28. Se alla våra försäljningar i Bro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bro gamla delen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en 2:a högst upp i låghus i en fantastiskt bra förening! Låg avgift! Tillfälle för den renoveringsintresserade då det idag är genomgående äldre ytskikt och maskiner. Välplanerade 53 m² med möblerbar hall, rymligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong samt ett sovrum i bra storlek. Säkerhetsdörr! Lägenheten ligger insynsskyddat mot grönområde, fri utsikt mot den gröna fina gården från alla fönster. Balkong i söder ger sol hela dagen. Gott om förvaring i klädkammare samt i externt förråd. Centralt läge i Bro med närhet till kommunikationer och service. Välskött förening med mycket bra ekonomi. Snabbt tillträde! Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida www.brfprosten.se.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.