Lantmätarvägen 106 / Bro gamla delen / Bro / Upplands-Bro

Rymligt radhus i gamla Bro

Slutpris
2 100 000 kr
Referensnummer
204 877
Boarea/biarea
105/52 kvm
Driftkostnad
22 717 kr/år
Tomtarea
133 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans radhus med källare
Såld
2014-11-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Lantmätarvägen såldes av oss 2014-11-04. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Lantmätarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bro gamla delen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välunderhållet och fint 2-plans radhus + källare med lugnt, fint läge i Gamla Bro. Kort promenad till Centrum och pendeltåg. 105 + 52 m² fördelat på 6 rum och kök. Ny fasad från 2009 och yttertak (2007), värmepannan (2007), nästan alla fönster bytta till 3-glas, fiber är indraget m.m. Isolerat garage med eluttag på gården. På entréplanet finns ett stort härligt kök, wc samt ett rejält vardagsrum med utgång till altan och baksidan i söder. Källare med gillestuga, tvättavdelning samt flera förråd med gott om plats till förvaring. Övre planet rymmer tre sovrum, allrum samt ett badrum. Mycket barnvänligt område med närhet till förskola, skola och äventyrsbad i centrum. Besiktigat och energideklarerat.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.