Ledungsvägen 9 C

Ledungsvägen 9 C

Slutpris

2 295 000 kr


Bro— Upplands-Bro

Ledungsvägen 9 C


Slutpris
2 295 000 kr

Bro— Upplands-Bro

Påkostad fyra utan insyn!

Äntligen finns chansen att förvärva en stor bostad i Brf Galoppen! Här bor ni en trappa upp utan insyn från marknivå och i ett soligt läge. Ni välkomnas in i en stor hall, här har ni otroligt bra förvaringsmöjligheter i form av en stor klädkammare. Från hallen når ni en av bostadens tre sovrum och badrummet. I badrummet har ni tvätt & torktumlare, wc, handfat med kommod, spegelskåp och en dusch-hörna med glasväggar. Via hallen når ni bostadens stora allrum som är med öppen planlösning mot köket. En köksö med förvaring avgränsar mellan kök och vardagsrum utan att rubba på den öppna känslan som rummet ger. Nuvarande ägare har bytt ut stora delar av köket och installerat induktionshäll.

Vardagsrummet är väl tilltaget och ger plats för olika typer av möblerings möjligheter. Från vardagsrummet når ni också bostadens balkong som ligger i ett soligt syd/väst-läge. Här får ni plats med bord och stolar.
Från vardagsrummet når ni bostadens två andra sovrum. Två väl tilltagna rum med härliga heltäckningsmattor. Det ena rummet används idag som tv-rum, men kan användas precis som en framtida köpare önskar.
Det andra rummet är idag sovrum med ljusinsläpp från två håll och har två stora garderober. Här finns plats för en större säng och ytterligare förvaringsmöbler om det behövs.

I närområdet finner ni bland annat: förskola, gym, mataffärer och Bro centrum. På helgerna kan ni lätt ta er till galoppbanan Bro Park och svinga golfklubbor på en av Sveriges absolut bästa golfbanor - Bro Hof. I avgiften ingår det också en P-plats.
Bro är i en expansiv fas där över 800 nya bostäder planeras att byggas och pendeln tar en till till Stockholm city på ca 35 minuter. Här är det lätt att trivas!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 870 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-30

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Ledungsvägen såldes av oss 2022-08-30. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Ledungsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.