Uniformsvägen 5 / Håbo-Tibble / Bro / UPPLANDS-BRO

En magnifik pärla invid Lejondalssjön!

Slutpris
3 950 000 kr
Boarea/biarea
103/26 kvm
Driftkostnad
31 425 kr/år
Tomtarea
2 420 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Uniformsvägen såldes av oss 2017-08-14. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Uniformsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Håbo-Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ibland säljer man ett hus, denna gång säljer vi ett hem! För det är så det känns - att komma hem - när bilen parkeras på den generösa uppfarten intill huset efter jobbet. Det är juni och jag tar ett varv ute först, njuter av lugnet, tystnaden i Stentorp och den sagolika trädgården med sin rogivande damm. Tänker tillbaka på festen som hölls här nyligen, släkt och vänner i mängder utan trängsel och ingen som ville åka hem. Tur att det finns ett gästhus och plats för både husvagn och husbil! Kvällen övergick till natt och några var fräcka nog att hoppa i den oemotståndliga poolen, men hur kan man klandra dem. Barnen vaknade tidigt dagen efter, men vad gör det när den stora tomten verkligen inbjuder till lek med sina plana ytor, lekstuga, sandlåda och trädkoja. Det börjar blir lite ruggigt ikväll så jag tar mig in i det nymålade huset. Man slås verkligen av hur stort huset känns, trots sina angivna kvadratmeter (103 + 26 m²). Här har man kostat på ordentligt; ett badrum som taget ur en våning i innerstan, ett kök lika snyggt som det är modernt, ledspotlights i taket i stort hela huset - wow! Jag tänder en brasa i den vackert murade braskaminen och sätter mig i soffan, lutar mig tillbaka och känner ro, en innerlig ro, för jag har äntligen kommit hem igen.

Stentorp är ett underbart område med naturen som granne och en kort promenad ner till Lejondalssjön som erbjuder bad- och båtplats samt fiske, boulebana och mycket mer - se länk till hemsidan. Huset är besiktigat och energideklarerat. Tillträde är enligt överenskommelse. Vi ses på visningen - varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration