Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Bro - Håbo-Tibble / Uniformsvägen 5

En magnifik pärla invid Lejondalssjön!

Ibland säljer man ett hus, denna gång säljer vi ett hem! För det är så det känns - att komma hem - när bilen parkeras på den generösa uppfarten intill huset efter jobbet. Det är juni och jag tar ett varv ute först, njuter av lugnet, tystnaden i Stentorp och den sagolika trädgården med sin rogivande damm. Tänker tillbaka på festen som hölls här nyligen, släkt och vänner i mängder utan trängsel och ingen som ville åka hem. Tur att det finns ett gästhus och plats för både husvagn och husbil! Kvällen övergick till natt och några var fräcka nog att hoppa i den oemotståndliga poolen, men hur kan man klandra dem. Barnen vaknade tidigt dagen efter, men vad gör det när den stora tomten verkligen inbjuder till lek med sina plana ytor, lekstuga, sandlåda och trädkoja. Det börjar blir lite ruggigt ikväll så jag tar mig in i det nymålade huset. Man slås verkligen av hur stort huset känns, trots sina angivna kvadratmeter (103 + 26 m²). Här har man kostat på ordentligt; ett badrum som taget ur en våning i innerstan, ett kök lika snyggt som det är modernt, ledspotlights i taket i stort hela huset - wow! Jag tänder en brasa i den vackert murade braskaminen och sätter mig i soffan, lutar mig tillbaka och känner ro, en innerlig ro, för jag har äntligen kommit hem igen.

Stentorp är ett underbart område med naturen som granne och en kort promenad ner till Lejondalssjön som erbjuder bad- och båtplats samt fiske, boulebana och mycket mer - se länk till hemsidan. Huset är besiktigat och energideklarerat. Tillträde är enligt överenskommelse. Vi ses på visningen - varmt välkommen!

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Bro / Håbo-Tibble
Uniformsvägen 5
Slutpris: 3 950 000 kr
Boarea/biarea: 103/26 kvm
Driftkostnad: 31 425 kr/år
Tomtarea: 2 420 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Bro / Uniformsvägen