Lindstigen 1

Lindstigen 1

Slutpris

2 250 000 kr


Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Lindstigen 1


Slutpris
2 250 000 kr

Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Välplanerad tvåa med balkong i söderläge!

- Balkong i sydvästläge
- Fritt läge
- Förråd ingår
- Låg belåningsgrad i BRF

Varmt välkomna till denna charmiga och välplanerade tvåa i mysiga Ulvsunda. Precis intill Ulvsunda slott och vid vattnet finner ni dessa funkishus med grönska och natur som närmaste granne där förvaring och praktiska ytor kännetecknar byggnadsåret. Nu erbjuds en lägenhet med rymligt, separat kök med plats för matbord och stolar. Det finns gott om arbetsytor och förvaring i skåpen och ett härligt ljusinsläpp från fönster i sydvästläge. Badrummet är stambytt och bostaden erbjuder även ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Vidare finner ni vardagsrummet som är luftigt och öppet med gott om utrymme för soffgrupp, tv-möblemang och hemmakontoret. Här når ni lägenhetens balkong med sol större delen av dagen helt utan insyn från andra hus.

Området erbjuder vacker natur och många promenad- och motionsspår runt omkring. Bostäderna passar både den yngre som den äldre generationen. Här finns gott om parkeringsmöjligheter längs gatorna och för den som åker kommunalt finns Johannesfred tvärbana en kort promenad bort där du enkelt åker till Alvik eller mot Solna Centrum. Bromma Blocks ligger även i närheten där du finner matbutiker, shopping och gym.

I föreningen finns flera bekvämligheter så som förråd till lägenheten, tvättstugor, övernattningslägenhet, relax och bastu finns och även föreningslokal för festligheter.


Boarea
42 kvm
Avgift
3 472 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-04

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Lindstigen såldes av oss 2023-04-04. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Lindstigen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.