Adolfsbergsvägen 12

Adolfsbergsvägen 12

Slutpris

1 850 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Adolfsbergsvägen 12


Slutpris
1 850 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

Nyrenoverad och välplanerad etta mycket nära Sundbyberg C!

- Optimal planlösning
- Nyrenoverat kök och badrum 2021
- Stambytt 2021!
- Flexibelt tillträde
- 2 st tillhörande förråd
- Generös takhöjd
- BRF äger marken och har intäkter
- Gemensam uteplats och tomt
- Perfekt läge nära Sundbyberg C, Bromma Blocks och kommunikationsmedel

Det är ett sant nöje att få presentera denna nyrenoverade och yteffektiva bostad på en lugn adress i omtyckta Mariehäll. Här finns mycket positivt att lyfta fram. Bland höjdpunkterna finns ett nyrenoverat kök/pentry tillsammans med en stilren köksö, ett helkaklat och nyrenoverat badrum med golvvärme, garderobsförvaring i hall, stora fönsterpartier i söderläge med ett fint ljusinsläpp och begränsad insyn. Tack vare takhöjden upplevs bostaden som luftig för sin storlek. Tillhörande bostaden finns även två förråd (källare- och vind).

BRF Mattishill nr 11 är en skötsam förening som äger marken, har intäkter från en hyreslokal samt som nyligen har genomgått ett stambyte (2021). Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar har tillgång till är tvättstuga i källaren, barnvagnsförråd/cykelförråd, enklare utrustning för gymträning, grovutrymme för bla. däckförvaring samt en gemensam uteplats och tomt med äppelträd, körsbärsträd och päronträd. Föreningen har 9 p-platser på gården.

I Mariehäll bor du nära till det mesta man kan önska sig. Här bor du med en perfekt kombination av Mariehälls fina natur med Bällstaån och parker, men samtidigt mycket kort gångavstånd till Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, butiker och välkända kommunikationsmedel. Ett kort promenadavstånd bort finns även Bromma Blocks, svars butikssortiment som för närvarande expanderas i både utbud och variation.

Här är det bara att flytta in och börja trivas direkt. Denna bostad vill ni inte missa!


Boarea
20 kvm
Avgift
1 906 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.