Alpvägen 25, 5 tr

Alpvägen 25, 5 tr

Slutpris

3 525 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Alpvägen 25, 5 tr


Slutpris
3 525 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

Högt upp i huset med solig balkong , belägen i skötsam BRF endast ett stenkast från Sumpan!

- Högt upp i huset i insynsfritt läge
- Solig balkong i västerläge med vy över takåsarna
- Optimal och smart planlösning
- Tillhörande externt källarförråd
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Snabbt bredband i avgiften (250/250)
- Föreningen äger marken
- Förening med god ekonomi. Tidigare sänkta avgifter.
- BRF har 80 st garageplatser
- Nära Bällstaån och Sundbyberg

Det är ett sant nöje att få presentera denna välplanerade tvårummare i en av Mariehälls bästa föreningar. Denna bostad är för dig som ställer höga krav på både ditt boende och boendemiljö!

Här finns mycket att uppskatta. Till höjdpunkterna hör en öppen och ljus planlösning med många olika inredningsmöjligheter, ett stilrent och välutrustat kök med goda arbetsytor och skåpsförvaring, en rymlig balkong med soligt västerläge och utsikt över takåsarna, ett stort sovrum med plats för bland annat dubbelsäng och skrivbord. Tack vare våningsplanet så når utsikten över intilliggande hus och släpper därmed in med solljus och bjuder på ett mer insynsfritt läge.

Utöver detta finns ett ljust och fräscht helkaklat badrum med all maskinell utrustning som man behöver för en enkel vardag. Lägenheten har även utmärkta förvaringsmöjligheter i hall, skjutdörrsgarderob i sovrummet samt ett källarförråd.

BRF Travkusken är en stor och skötsam förening som äger marken, har god ekonomi, amorterar flitigt på lånen, har stabila intäkter från garageplatser och som även tidigare har sänkt månadsavgifterna. Gemensamma utrymmen som erbjuds till de boende är barnvagnsförråd/rullstolsförråd, cykelförråd, miljörum. Föreningen har även ett smart system för debitering av el och varmvatten, där de boende debiteras efter verklig förbrukning tillsammans med avgiften.

På Alpvägen drar man nytta av alla fördelar som Mariehäll och närområdet har att erbjuda. I närområdet finns flertalet grönområden, Bällstaån, skolor och förskolor. Ett kort gångavstånd bort ligger även Sundbyberg, som har ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och utmärkta kollektivtrafiksförbindelser.

Missa inte chansen att köpa denna optimala tvåa på attraktiv adress! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Mathias vid intresse/frågor.


Boarea
54 kvm
Avgift
3 207 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2021-09-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.