Ålstensgatan 36

Ålstensgatan 36

Slutpris

13 800 000 kr


Ålsten— Bromma— Stockholm

Ålstensgatan 36


Slutpris
13 800 000 kr

Ålsten— Bromma— Stockholm

Äntligen ett Per Albin-hus till salu!

Nu har jag äntligen fått äran att presentera ett utav de omåttligt populära Per Albin-husen på en av Brommas i särklass mest attraktiva adresser. Här erbjuds du ett sjönära boende utöver det vanliga. Detta hus ligger även på rätt sida av gatan och ”badar” i sol till sen kväll i trädgården. Några andra fördelar som utmärker just detta hus är att det bland annat har ett källarplan med en totalrenoverad relaxavdelning med vattenburen golvvärme samt bastu, duschhörna och badrum. I källarplanet finns även ett allrum, förråd, en ny tvättstuga samt installerad bergvärme med en extra stor expansionstank som är dimensionerad för golvvärme i hela huset.

Bostadens entréplan präglas av en ljus karaktär, här finns även en del olika alternativa planlösningar för den som vill sätta sin egen prägel på bostaden. I dagsläget finns här ett kök, en matdel, en kapprumshall och ett stort vardagsrum med en kamin. Från vardagsrummet når du bostadens härliga trädgård. Här har ägarna byggt en ny uteplats samt installerat en stor markis, så att trädgården går att disponera optimalt under det soliga sommarhalvåret.

På det övre planet finns tre sovrum och ett stort badrum. Det ena sovrummet som ligger mot husets baksida är större i storlek och har dessutom en balkong i västerläge.

Radhusen på Ålstensgatan placerades snedställda mot gatan och alla fick en liten förgård på framsidan och en uteplats med trädgård på baksidan. Husen står i sicksack och tack vare denna placering blir uteplatserna insynsskyddade. Planlösningarna är mycket yteffektiva och välplanerade. Radhusen på Ålstensgatan är blåklassade i Stockholms stads kulturklassificering, vilket innebär att byggnaderna har ett synnerligen högt kulturhistoriskt värde

Där huset är beläget kantas den pittoreska gatan på båda sidor av dessa funktionalistiska radhus från 30-talet med förgårdar, gångbanor, plantering samt körbana och ramas in av den ståtliga allén av poppel- och päronträd. Längre upp på Ålstensgatan, förbi ”Per Albin-husen” blir vägen bredare och kantad av breda trottoarer. Här möts du av fina 20-tals byggnader och butiker, restauranger, caféer, gelateria, livsmedelsbutik mm. Högst upp på gatan finner du den välrenommerade Ålstensskolan med årskurserna F-5. Följer du istället gatan åt andra hållet så kommer du direkt till Ålstensängen och Mälaren. Ett stenkast ifrån bostaden ligger även 12:ans hållplats.

Brf Fotbollen nr 1 är en mycket välskött bostadsrättsförening med låg belåning.

För mer information eller vid eventuella frågor/funderingar vänligen kontakta mig på tim.p@maklarhuset.se


Boarea/biarea
84/42 kvm
Avgift
3 000 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-06-03

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna radhus på Ålstensgatan såldes av oss 2021-06-03. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Ålstensgatan.

Boka värdering

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.