Arkitektvägen 47

Arkitektvägen 47

Slutpris

7 600 000 kr


Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Arkitektvägen 47


Slutpris
7 600 000 kr

Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD & LJUS FYRARUMMARE MED BALKONG I SÖDERLÄGE!

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en av områdets absolut bästa 4:or med allt man kan önska! Bostaden har mycket som är värt att uppskatta med fina materialval, balkong i söderläge, generösa sällskapsytor, tre sovrum, balkong mot grönska och ett stort lyxigt badrum plus ett extra WC. Bostaden är genomgående i smakfulla färg och materialval vilket ger lägenheten en harmonisk känsla. Föreningen är mycket välskött som amorterar flitigt, har stabila intäkter och äger marken.

Vidare bor ni här med ett svårslaget läge vid Stora Mossens charmiga koloniträdgård och endast sju minuters promenad till Abrahamsberg centrum med mataffär, caféer, restauranger, gym och T-bana som tar dig till Odenplan på endast 12 minuter.
Mysiga Abrahamsberg erbjuder även härliga promenadstråk, närhet till vackra Ålsten och dess utbud av restauranger och butiker.
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Här erbjuds ett boende utöver det vanliga. Kontakta gärna mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Bogren – Mäklarhuset Bromma 073-366 81 70.


Boarea
90 kvm
Avgift
4 842 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-05-09

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Arkitektvägen såldes av oss 2022-05-09. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Arkitektvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.