Bällstavägen 52, 4/4 tr
Bällstavägen 52, 4/4 tr
Tim Prasertsri, ansvarig mäklare i Bromma
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare

Bällstavägen 52, 4/4 tr


Annedal— Bromma— Stockholm

Bällstavägen 52, 4/4 trAnnedal— Bromma— Stockholm

Optimal fyrarummare högst upp i huset med gavelläge och inglasad balkong i soligt söderläge!

- Gavelläge högst upp i huset
- Stort badrum och separat gäst-WC
- Rymlig inglasad balkong i söderläge
- Öppen planlösning och smakfulla materialval
- Skötsam BRF som nyligen sänkte avgifterna med hela 7%
- BRF har stabila intäkter från 4 lokaler
- Hiss hela vägen ner till garaget där det finns 47 st garageplatser
- Perfekt läge intill Mariehällstorget och kort gångavstånd till Bällstaån och Sundbyberg.
- Familjevänligt boende med närhet till lekparker, grönområden, skolor och förskolor.
- Kort gångavstånd till Bromma Blocks och kommande tvärbanestation.

Det är ett nöje att få presentera denna utmärkta fyrarummare på central adress i omtyckta Annedal. Detta boende har mycket utöver det vanliga!

Till höjdpunkterna hör en stor inglasad balkong med söderläge, en stor och social planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet, tre sovrum med stora fönsterpartier, ett stort badrum utrustat med både tvätt- och torktumlare samt en separat gäst-WC. Utöver detta finns ett förråd i bostaden försett med fönster, som gör det möjligt att nyttjas som kontor. Tack vare gavelläget har bostaden ett utmärkt ljusinsläpp från tre väderstreck och de fräscha ytskikten ger ett stilrent och minimalistiskt intryck.

BRF Portalen är en omtyckt förening med god ekonomi och som nyligen har sänkt avgifterna med hela 7 %. Dessutom kommer tomträttsavgälden att minskas från och med 2022. Föreningen har stabila intäkter från 4 lokaler. Gemensamma utrymmen som erbjuds till de boende är cykelförråd, barnvagnsförråd, 31 st extraförråd. Som boende har du även hiss hela vägen ner till garaget med 47 platser (varav 7 st har laddbox).

Här bor du med närhet till det bästa som Annedal har att erbjuda. I föreningens byggnad finns Puls&Träning och runt hörnet finns en välsorterad ICA-butik. Utanför dörren finns en busshållplats. En kort promenad bort finns även Bällstaån och Sundbyberg med sitt rika utbud av butiker, restauranger och kommunikationsmedel.

Utöver detta leder en kort promenad till köpcentrum Bromma Blocks, som för närvarande håller på att byggas ut med nya Hangar 5. Där finns restauranger, shopping och mycket mer. Den nya tvärbanelinjen kommer även att få en ny hållplats mycket nära bostaden. Annedal är ett familjevänligt område med flertalet grönområden, lekparker, förskolor och skolor.

Missa inte chansen att köpa en fyrarummare utöver det vanliga! Kontakta ansvarig mäklare Mathias redan idag vid frågor/intresse.


Boarea
97 kvm
Avgift
3 947 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)

Mäklarhuset Bromma

Kontakta Tim för mer information kring visningsmöjligheter.

Tim Prasertsri
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

maklarhuset sbab desktop

Upptäck med smarta digitala verktygPlanlösning

Rumsbeskrivning

01
Vardagsrum

Detta rum är något alldeles speciellt! Med sitt underbara ljusinsläpp från stora fönsterpartier i olika väderstreck, rymliga och lättdisponerade ytor samt en makalös oskymd utsikt över Bromma, utgör vardagsrummet en naturlig knytpunkt för hela familjen. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp och annat möblemang. Tack vare den halvöppna planlösningen med köket så upplevs dessa ytor som både sociala och luftiga. Här finns vitmålade väggar och vackert parkettgolv.


02
Kök

Det stilrena köket är både minimalistiskt och tidlöst samt erbjuder en halvöppen planlösning med vardagsrummet. Köket präglas av goda arbetsytor och släta svarta skåpsluckor som bjuder på mycket förvaringsutrymme. Maskinparken är i matchande rostfritt utförande och består av induktionshäll, integrerad ugn, köksfläkt, dubbel diskho, diskmaskin, integrerad mikro samt separat kyl och frys.


03
Balkong

Den rymliga och inglasade balkongen utgör en naturlig förlängning av vardagsrummet. Här bjuds på en fri utsikt över Bromma och ett söderläge som är perfekt för soldyrkarna. Balkongen rymmer både loungegrupp och annat möblemang. Tack vare inglasningen kan man nyttja balkongen större delen av året. En riktig höjdare!


04
Sovrum 1 - Master bedroom

Master bedroom är stort och rogivande. Här finns gott om plats för både dubbelsäng, nattduksbord och annat möblemang. Stora fönsterpartier bjuder på ett fint ljusinsläpp och utsikt mot takåsarna och trädtopparna. I detta sovrum finns även utmärkta förvaringsmöjligheter i den platsbyggda garderobsväggen.


05
Sovrum 2

Från hallen når man det andra sovrummet som är harmoniskt och erbjuder plats för säng, nattduksbord och mindre skrivbord. Här är väggarna vitmålade och golven i stilrent parkettgolv. Ett stort fönsterparti bjuder på mycket naturligt ljus.


06
Sovrum 3

Det tredje sovrummet når man från vardagsrummet och utgör en perfekt yta som barnkammare/gästrum eller kontor. Rummet har flera olika inredningsmöjligheter och ger gott om plats för säng och nattduksbord eller exempelvis skrivbord och bäddsoffa. Även här är väggarna vitmålade för ett luftigt och stilrent intryck tillsammans med parkettgolv.


07
Badrum

Badrummet är stort och alldeles perfekt för barnfamiljer. Här finns allt man behöver för att klara sig genom vardagen. Väggarna är helkaklade i vitt och ger en fin kontrast med det mörka klinkergolvet. Utrustning består av wc, stort modernt handfat med kommod, dubbel badrumsspegel med förvaring, egen ”tvättstuga” som består av både tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk tillsammans med överskåp som erbjuder utmärkt förvaring. Här finns även en duschhörna och plats för badkar om man önskar ha sådant. Tack vare badrumsfönstret så bjuds även på ett naturligt ljusinsläpp samtidigt som det erbjuder möjlighet till att vädra om man hänger upp tvätt.


08
Gäst-WC

Ett ”måste” om man är många i hushållet eller ofta har gäster hemma. Denna gästtoalett är perfekt belägen i hallen och nås enkelt från samtliga rum. Här finns wc, stilrent handfat med kommod samt belyst badrumsskåp med förvaring. Lika som badrummet finns här även vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv.


09
Förråd/Klädkammare

Förrådet är stort och ljust. Här finns perfekta möjligheter att bygga förvaring på höjden och sköter man allt rätt så får många saker plats här. Tack vare fönstret har detta utrymme även andra användningsområden. Om man som bostadsrättsinnehavare nyttjar ett av föreningens extraförråd och därmed frigör förvaring från bostaden så är även denna yta perfekt lämpad som kontor eller dylikt!


10
Hall

Hallen ger ett gott första intryck av denna charmiga fyrarummare. Här finns plats för att hänga av sig ytterkläderna och mer förvaring finns i angränsande förrådet i bostaden. Från hallen når man enkelt alla rum.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

97 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

4 (3 sovrum)

Våning

4 av 4


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2015

Kommentar, byggnad

Flerbostadshus
3-glasfönster

Värme och ventilationsanl.

Fjärrvärme
FTX, fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

121 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2018-07-11


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Obligatorisk avgift på 239 kr/mån för Telia Triple Play via fiber - TV-paket Lagom, bredband 100/100 Mbit/s, fast telefoni (trafikavgift ingår ej)


05
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Garageplatser i källaren: 47 platser som hyrs ut för 700 kr/mån enligt kölista hanterad av Aimo Park, tel 0771-96 90 06.
Av dessa är 7 platser med laddbox för 400 kr extra per månad inklusive el.

Parkering inom området: 5 kr/tim vardagar kl 7-19
(hemsidan 2020-11-09).

I dagsläget har vi 11 personer i kö för parkering. (2021-04-30)
Separat kö för dom p-platser (3st platser) som finns utomhus, hanteras av föreningen


Ekonomi

01
Avgift

3 947 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår bostadsrättstillägg och värme

Kommentar, månadsavgift

Ett obligatoriskt tillägg om 239 kr/mån tillkommer för kabel-TV, bredband och telefoni

El: Föreningen har tecknat avtal som täcker även lägenheter och hyreslokaler, vilka debiteras efter sin förbrukning
Vatten: Varje lägenhet debiteras efter sin förbrukning av varm- och kallvatten

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 190 kr, betalas av säljare.

Pantsättningsavgift

476 kr

Andel i förening

2,05552%

Andel av årsavg.

2,09912%

Pantsättning

är inte pantsatt.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Planerade avgiftsändringar

Ja, avgiften sänks med 7% fr.o.m. juli -21
Kontrollerat (2021-04-30)


Föreningen

01
Benämning

Brf Portalen. I föreningen finns 71 lägenheter.

Markägare

Marken är tomträtt

Allmänt

Brf Portalen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2012 och består av 71 bostadsrätter och 4 lokaler. I dessa lokaler bedrivs: Puls & Träning (2 lokaler), Bisse of Sweden, SunHill (solarium).

Delat ägandeskap är godkänt med en minsta ägarandel om 10%.

Kommande renoveringar

I dagsläget finns inga planerade renoveringar
Kontrollerat 2021-04-30

Avgiftsförändringar

I dagsläget finns ingen beslutad avgiftsförändring
Kontrollerat (2021-09-02)

Gjorda renoveringar

2016: Passersystem garage (fjärrkontroller/taggar)
2017: Passersystem entréer (porttelefoner/taggar)
2017-2018: Åtgärder efter 2-års garantibesiktning
2018: Elbilsladdning, 7 platser i garaget

Övriga utrymmen i föreningen

- Barnvagnsförråd
- Cykelförråd
- Varje lägenhet har ett förråd i lägenheten alternativt i källaren. Dessutom finns 31 extraförråd som hyrs ut enligt kölista hanterad av föreningens styrelse.


Dokument

Ekonomi
Avgift
3 947 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår bostadsrättstillägg och värme
Kommentar, månadsavgift
Ett obligatoriskt tillägg om 239 kr/mån tillkommer för kabel-TV, bredband och telefoni

El: Föreningen har tecknat avtal som täcker även lägenheter och hyreslokaler, vilka debiteras efter sin förbrukning
Vatten: Varje lägenhet debiteras efter sin förbrukning av varm- och kallvatten
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 190 kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
476 kr
Andel i förening
2,05552%
Andel av årsavg.
2,09912%
Pantsättning
är inte pantsatt.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Planerade avgiftsändringar
Ja, avgiften sänks med 7% fr.o.m. juli -21
Kontrollerat (2021-04-30)

Området
Annedal i stockholm

Annedal

Annedal är en helt ny stadsdel kring Bällstaån. Annedal innefattar över 2 500 bostäder totalt. Här kan du promenera längs strandpromenaden ner till Ulvsundasjön, ta en fika på områdets café och njuta av båtarna. Stadsdelen innefattar nu bl.a. skola, förskolor, parker, aktivitetsplatser för både juniorer och seniorer, restauranger, affärer och butiker.

Broar förbinder Annedal med Sundbyberg där det finns en rad mysiga restauranger, caféer och trevlig shopping samt tunnelbana, pendeltåg och tvärbana.


01
Fördelar med området
Bussar Bilpooler Tunnelbana Hundvänligt Motionsspår Parker/Grönområden Sport och friluftsliv Caféer Lugnt Restauranger Barnvänligt Tryggt

02
NÄRSERVICE

I dag har Annedal två närbutiker (Ica och Direkten) och ett flertal restauranger. Under vardagarna besöks området av Foodtrucks vid Mariehällstorget (bl.a. bageri-foodtrucks på helgerna). Här finns även tandläkare, thaimassage och solarier.


03
KOMMUNIKATION

Från Annedal tar ni er enkelt med Buss 113 som tar er till Sundbyberg och Solna eller till tunnelbanans gröna linje vid Islandstorget. Kort gångavstånd till tvärbanestationen Bällsta bro som går till Solna Station eller Sickla. Granne med Annedal ligger den nya tvärbanestationen "Solvalla" under uppbyggnad och förväntas vara klar år 2024. I Sundbyberg finns även pendeltåg, tunnelbana och tvärbana.


04
SHOPPING

Sundbybergs Centrum inom gångavstånd och där finns en uppsjö av mysiga restauranger, caféer, pubar och shopping. På kort gångavstånd från Annedal finns shoppinggallerian Bromma Blocks i den gamla hangaren invid Bromma flygplats. Bromma Blocks består av 25 000 kvm shopping i 3 plan, ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger samt garageplatser under mark. Här finns allt från Coop Stormarknad, Stadium och Jula till blomsteraffär och leksaksaffär.


05
Inflyttningar Annedal

Första inflyttningarna till Annedal skedde under 2011 och Annedal innefattar nu bl.a. skola, förskolor, parker, aktivitetsplatser för både juniorer och seniorer, restauranger, affärer och butiker. I augusti 2014 öppnade Mariehällsskolan med årskurserna F-6.


Använd kartan
X

Platser

Miss Goa

62 m


Yinghua AB

62 m


Mariehälls Pizzeria

84 m


Taverna Bravo

87 m


Achit Sushi

97 m


Bromma Blocks

736 m


Förskolan Hagelstavägen 24

77 m


Förskolan Hagelstavägen 22

94 m


Förskola Solbergsvägen

105 m


Mariehälls Montessoriförskola

141 m


Förskolan Dartanjangs gata 3

145 m


Latinprodukter

443 m


Stora Coop

573 m


Bromma Blocks

736 m


ICA Supermarket Sundbyberg

1,04 km


Lidl

1,19 km


Mariehällskyrkan

53 m


Mariehäll

314 m


Hagelstavägen

346 m


Solvalla

463 m


Flygverkstäderna

611 m


Sundbyberg

1,31 km


Solna station

3,55 km


Ulriksdal station

3,68 km


Spånga station

3,73 km


Helenelund station

5,41 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Tågstation
  Sundbyberg
  1,31 km
  9 min
  8 min
  18 min
 • Hållplats
  Mariehällskyrkan
  53 m
  1 min
  1 min
  1 min
 • Hav
  4,22 km
  11 min
  22 min
  1 tim 12 min
 • Sjö
  922 m
  4 min
  4 min
  14 min
 • Vatten
  476 m
  3 min
  2 min
  7 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Tim!

Tim Prasertsri
Ansvarig mäklare
Talar även English

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.