Björnsonsgatan 142, vån 2

Björnsonsgatan 142, vån 2

Slutpris

3 350 000 kr


Blackeberg— Bromma— Stockholm

Björnsonsgatan 142, vån 2


Slutpris
3 350 000 kr

Blackeberg— Bromma— Stockholm

Trivsam trea i populära Blackeberg!

Varmt välkommen till denna fantastiska trea som erbjuder tidstypiska originaldetaljer som parkett, speglade dörrar och garderober i 50-tals charm! Fina ljusinsläpp i stora fönsterpartier och utsikt mot grönska. Bostaden erbjuder även två rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen och ett renoverat kök som är fullutrustat där plats finns för större matgrupp. Det finns gott om plats för förvaring i de platsbyggda garderoberna och i lägenhetens klädkammare.

Här bor du i en stabil förening som har gjort alla större renoveringar. Hiss och övernattningslägenhet finns. Till lägenheten hör ett källarförråd och matförråd.

I Bromma/Blackeberg har du Mälaren precis runt hörnet med klippor för sol och bad under varma sommardagar. Här finns även flertalet badplatser som Ängbybadet och Kanaanbadet. Dessutom finns flera olika båtklubbar. Området erbjuder även ett stort utbud av grönområden och promenadstråk som trivsamma Grimsta Naturreservat. I närheten finner du Blackebergs centrum med goda kommunikationsmöjligheter och serviceutbud. Här finns ett flertal förskolor och skolor som Ängbyskolan, Blackebergsskolan och Blackebergs Gymnasium. Med tunnelbanans gröna linje tar du dig enkelt på 25 minuter till Stockholm City.

Välkommen på visning!


Boarea
71 kvm
Avgift
3 737 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 9 (Hiss finns)
Såld
2020-09-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.