Cronströmsvägen 14, 2tr

Cronströmsvägen 14, 2tr

Slutpris

2 250 000 kr


Bromma - Mariehäll— Bromma— Stockholm

Cronströmsvägen 14, 2tr


Slutpris
2 250 000 kr

Bromma - Mariehäll— Bromma— Stockholm

Varmt välkomna till denna väldisponerade 2:a med charmiga sekelskiftesattribut från fastighetens byggår, 1912. Bevarade tidstypiska detaljer såsom kakelugn, högt i tak, takrosetter samt djupa fönsternischer. Ljusa väggar och vackert trägolv.

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Väggarna färgsatta i ljusrosa ton och ljusa träplankor som pryder golvet. Ljusinsläpp från större fönsterparti. Fräscht och stambytt badrum med klinker i ljusgrå ton samt kakel i vitt med en horisontell bård i svart. Tilltalande kök med vita luckor i tidsenligt utförande och kakel som stänksskydd ovan arbetsytor i ljusgrå nyans. Fullgod maskinell utrustning. Ljusinsläpp från större fönsterparti. Här finns gott om plats för förvaring och frukostbord för 2-3 personer.
Spatiöst och luftigt vardagsrum med fungerande kakelugn och ett generöst ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Plats för soffgrupp, matbord och mediemöblemang.

Här bor ni i en vacker sekelskifteslägenhet i gavelläge med kakelugn, låg avgift och både bevarade och fräscha trägolv. Stabil Brf med de stora renoveringarna bakom sig och låga avgifter.


Referensnummer
133 870
Boarea
49 kvm
Avgift
1 585 kr/mån
Driftkostnad
536 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Cronströmsvägen 14, 2tr såldes av oss 2014-09-25. Se alla våra försäljningar i Bromma

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.