Cronströmsvägen 14, 2tr / Bromma - Mariehäll / Bromma / Stockholm

Slutpris
2 250 000 kr
Referensnummer
133 870
Boarea
49 kvm
Avgift
1 585 kr/mån
Driftkostnad
536 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Cronströmsvägen 14, 2tr såldes av oss 2014-09-25. Se alla våra försäljningar i Bromma

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Mariehäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna väldisponerade 2:a med charmiga sekelskiftesattribut från fastighetens byggår, 1912. Bevarade tidstypiska detaljer såsom kakelugn, högt i tak, takrosetter samt djupa fönsternischer. Ljusa väggar och vackert trägolv.

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Väggarna färgsatta i ljusrosa ton och ljusa träplankor som pryder golvet. Ljusinsläpp från större fönsterparti. Fräscht och stambytt badrum med klinker i ljusgrå ton samt kakel i vitt med en horisontell bård i svart. Tilltalande kök med vita luckor i tidsenligt utförande och kakel som stänksskydd ovan arbetsytor i ljusgrå nyans. Fullgod maskinell utrustning. Ljusinsläpp från större fönsterparti. Här finns gott om plats för förvaring och frukostbord för 2-3 personer.
Spatiöst och luftigt vardagsrum med fungerande kakelugn och ett generöst ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Plats för soffgrupp, matbord och mediemöblemang.

Här bor ni i en vacker sekelskifteslägenhet i gavelläge med kakelugn, låg avgift och både bevarade och fräscha trägolv. Stabil Brf med de stora renoveringarna bakom sig och låga avgifter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.