Dalgången 3b

Dalgången 3b

Slutpris

4 500 000 kr


Bromma— Stockholm

Dalgången 3b


Slutpris
4 500 000 kr

Bromma— Stockholm

GAVELTREA MED HÖG GENOMGÅENDE STANDARD HÖGT UPP I HUSET MED INGLASAD BALKONG!

- Sällan till salu
- Högt upp i huset
- Rymlig inglasad balkong i söderläge
- Unikt gavelläge med stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden
- Hög genomgående standard
- Optimala förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Genomtänkt planlösning och smakfulla materialval
- Lägenheten har enbart haft en ägare som 6 månader om året bott på annat ställe vilket minimerat slitaget
- Hiss hela vägen ner till garaget där det finns 25 st garageplatser
- Tillhörande externt källarförråd
- Skötsam och trivsam BRF med god ekonomi
- Stenkast från Mälaren och Judarn

Nu presenterar jag stolt denna drömtrea i gavelläge helt utöver det vanliga! Bostaden är belägen högt upp i huset på eftertraktade Dalgången 3b i Nockebyhov och har ett mycket fint skick då bostaden enbart har haft en ägare, ni kan alltså flytta in och börja trivas direkt!

Denna bostad genomsyras av hög standard och har mycket som är värt att lyfta fram! Till höjdpunkterna finns bland annat en stor inglasad balkong med sol från morgon till kväll som nås ifrån lägenhetens stora och lättdisponerade vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp där hela familjen kan samlas, ett minimalistiskt och fullt utrustat kök med vitvaror från Siemens, två stora sovrum som är smart placerade i olika delar av bostaden. Badrummet är rymligt, klätt i stora vackra kakelplattor och är utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt tillval i form av extra förvaring som ger känslan av att vara i ett exklusivt hotellbadrum. Utöver detta bjuder på bostaden på ett genomgående ljusinsläpp från stora fönsterpartier och mycket förvaring i såväl klädkammaren i hallen, såväl som i de höga garderoberna i hallen, passagen och i ett av sovrummen. Utöver den goda förvaringen i bostaden så finns även ett tillhörande stort källarförråd. Tack vare gavelläget har bostaden ett utmärkt ljusinsläpp från tre väderstreck och de fräscha ytskikten ger ett stilrent och minimalistiskt intryck. Detta är ett boende för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här har vi en lägenhet som inte har lämnat något åt slumpen, måste upplevas på plats!

Lägenheten tillhör en stabil och trivsam förening med god ekonomi. Välskött fastighet som tas väl om hand av såväl fastighetsskötare som medlemmarna i föreningen. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Gemensamma utrymmen som kan nyttjas av de boende är barnvagnsförråd, cykelförråd och garage. Föreningen hyr ut parkeringsplatser för 400 kr / mån och garageplatser för 1000 kr/ mån. Garaget är beläget under huset och nås enkelt via hissen som tar dig från lägenheten till garaget.

Bostaden ligger i mysiga Nockebyhov som erbjuder närhet till promenadstråk och bad i Mälaren, förskola, skola och Judarskogens naturreservat med fina promenadstråk invid sjön. God kommunikation i form av bussar som går mycket frekvent in mot Brommaplan, där ni enkelt tar tunnelbanans gröna linje in mot centrum. En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar er till Alvik.

Missa inte chansen att förvärva Nockebyhovs bästa trerummare redan idag!
Varmt välkommen på visning!
Med vänliga hälsningar Alexandra Mäklarhuset Bromma 0707 86 88 89


Boarea
85.5 kvm
Avgift
5 194 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2021-12-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.