Holbergsgatan 69, 1,5 tr / Bromma - Blackeberg / Bromma / Stockholm

Slutpris
2 475 000 kr
Referensnummer
205 129
Boarea
69 kvm
Avgift
4 047 kr/mån
Såld
2014-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Holbergsgatan 69, 1,5 tr såldes av oss 2014-11-13. Se alla våra försäljningar i Bromma

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Blackeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern trea av yttersta klass belägen i populära Blackberg. Nytt stilrent kök från Kvik med vita luckor samt bänkskiva av Carrararmarmor. Två rymliga sovrum samt klädkammare belägen emellan. Balkong i sydvästläge. Genomgående ekparkett i hela lägenheten samt vitmålade väggar. Lugnt men centralt läge. In till T-centralen kommer du från Blackebergs t-bana på ca 25 min och du kan även gå till Vällingby Centrum där det finns ett stort utbud av caféer, butiker och även en biograf. Mälaren och ett flertal olika stränder finns med gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.