Holbergsgatan 114

Holbergsgatan 114

Slutpris

2 750 000 kr


Bromma— Stockholm

Holbergsgatan 114


Slutpris
2 750 000 kr

Bromma— Stockholm

Underbar 2rok i skuldfri förening!

- Balkong i sydvästläge
- Stor och skuldfri förening
- Modernt och renoverat kök
- Ingen insyn

Nu presenterar vi denna härliga 2-rumslägenhet på Holbergsgatan 114. Med 59 kvadratmeter utrymme, en solig balkong i sydvästläge, ett generöst sovrum och ett toppmodernt kök, erbjuder denna lägenhet allt du behöver för att trivas.
Det stora sovrummet är en fristad av komfort och rymd. Här finns gott om plats för en fullstor säng och förvaring, vilket gör det till den perfekta platsen för avkoppling och sömn. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa apparater och erbjuder en inbjudande plats för matlagning och samvaro. Du kan enkelt imponera på dina gäster med dina kulinariska färdigheter här.

Balkongen i sydvästläge är en solälskares dröm, perfekt för avkoppling, solbad och att njuta av solnedgångar medan du sippar på din favoritdryck.

Holbergsgatan 114 ligger i ett attraktivt område med nära tillgång till restauranger, shopping, grönområden och kollektivtrafik. Du kommer att älska bekvämligheten som detta läge har att erbjuda.

Kontakta oss nu för mer information och att boka en visning. Detta är din möjlighet att skapa ditt drömhem. Välkommen till din nya adress


Boarea
59 kvm
Avgift
3 355 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3
Såld
2023-10-24

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Holbergsgatan såldes av oss 2023-10-24. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Holbergsgatan.

Boka värdering

Tobias Willhardt

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.