Holbergsgatan 127

Holbergsgatan 127

Slutpris

3 500 000 kr


Blackeberg— Bromma— Stockholm

Holbergsgatan 127


Slutpris
3 500 000 kr

Blackeberg— Bromma— Stockholm

Chans till ditt drömboende!

- Välplanerad
- Belåningsgrad om 1 630 kr/kvm
- Tillhörande förråd
- Flexibelt inflytt

HSB BRF Spanjoren säljer nu en av sina kvarvarande hyresrätter som nu ska bli någons nästa drömboende! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med två bra sovrum, praktiskt separat kök, ett stort och socialt vardagsrum med balkongen i anslutning och ett rymligt badrum. På golvet i vardagsrummet ligger en vacker slipat stavparkett och väggar är nymålade i vardagsrum och sovrum. Balkongen i västläge utlovar härlig eftermiddags- och kvällssol och vätter mot den lummiga och barnvänliga innergården. Utanför umgås grannar både sommartid och vintertid! I föreningen finns tvättstuga och tillhörande förråd till bostaden.

BRF Spanjoren är en stabil HSB-förening med en låg belångsgrad om 1 850 kr! Här finns totalt 38 parkeringsmöjligheter fördelat på 49 bostadsrätter samt fri parkering i området. Området är barnvänligt med många lekplatser runt om samt plaskdammar. En kort promenad bort finner du Hemköp, restauranger, tunnelbanan och gym. Blackeberg som område är naturnära och erbjuder både badplatser, fina promenadstråk och skolor. Grimsta naturreservat samt Kaananbadet är två ställen värt att besöka!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
69 kvm
Avgift
5 083 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-07

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Holbergsgatan såldes av oss 2024-06-07. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Holbergsgatan.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.