Karlsbodavägen 47, 5 tr

Karlsbodavägen 47, 5 tr

Slutpris

7 000 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Karlsbodavägen 47, 5 tr


Slutpris
7 000 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

Helt unik fyra med två inglasade balkonger och en makalös utsikt över Bällstaån och Sundbyberg!

- Fri utsikt över Bällstaån och Sundbyberg
- Underbart ljusinsläpp tack vare det unika gavelläget
- Två stycken stora inglasade balkonger. Söder-och västerläge.
- Externt förråd
- Stort badrum och separat gäst-WC
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- BRF äger marken
- Tillgång till bilplatser samt gästparkering
- Så nära Sundbyberg man kan komma, fast lägre skatt!
- Nära flertalet skolor, förskolor, butiker, restauranger och utmärkta kommunikationsförbindelser

Nu presenterar vi stolt en av Mariehälls absolut bästa fyrarummare, belägen i en skötsam bostadsrättsförening endast ett stenkast från Bällstaån och Sundbyberg. Denna lägenhet är för dig som ställer höga krav på ditt boende såväl som boendemiljö. Bland bostadens alla fördelar finns två stora inglasade balkonger, varav en vetter i ett soligt söderläge med en makalös oskymd utsikt mot Bällstaån och vidare Sundbyberg, den andra som vetter i ett västerläge mot gård, som bjuder på ett härligt eftermiddags- och kvällsljus.

Vidare har bostaden ett unikt gavelläge med stora fönsterpartier som ger ett jämnt ljusflöde till alla hörn och kanter i bostaden. Bostaden har även tre ordentliga sovrum, ett stort och välutrustat kök med bardisk och öppen planlösning mot vardagsrummet. I den inre hallen finns både ett stort badrum och separat gäst-toalett. Denna bostad har en privat entré på våningsplan 5 som ej delas med någon annan granne, hit går hissen hela vägen upp från markplan.

BRF Bällstabacken 4 är en skötsam förening som äger marken. Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar får nyttja är tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd, miljörum för källsortering samt en trevlig gård med utemöbler och grillplats. Föreningen har även 15 st parkeringsplatser som hyrs ut efter kölista samt 1 st korttidsparkering om 30 minuter.

På Karlsbodavägen drar man nytta av alla fördelar som Mariehäll och Sundbyberg har att erbjuda. I närområdet finns flertalet grönområden och promenadstråk. Tvärs över gatan ligger Bällstaån. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor. På andra sidan Bällsta bro ligger även centrala Sundbyberg, som har ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och utmärkta kollektivtrafiksförbindelser. Bara några minuters promenad bort ligger även Bromma Blocks, som har ett bra utbud av restauranger, butiker och caféer.

Bostäder som dessa kommer oerhört sällan ut till salu. Missa därför inte chansen att köpa en av områdets absolut mest eftertraktade fyrarummare. Kontakta ansvarig mäklare Hevrê redan idag vid frågor och intresse.


Boarea
94 kvm
Avgift
5 889 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2022-03-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.