Krakel Spektakels gata 1

Krakel Spektakels gata 1

Slutpris

3 020 000 kr


Annedal— Bromma— Stockholm

Krakel Spektakels gata 1


Slutpris
3 020 000 kr

Annedal— Bromma— Stockholm

Tvårummare med utmärkt planlösning och stor uteplats mot gård, nära Bällstaån!

- Stor öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Rymlig uteplats
- Diskmaskin och kombimaskin (tvätt+tork)
- Lågt belånad BRF
- Bällstaån utanför porten
- Närhet till Sundbyberg C
- Installerat larm i bostaden

Nu presenterar jag stolt denna välplanerade tvårummare på en av Annedals mest eftertraktade adresser. Bostaden har mycket att erbjuda. Till höjdpunkterna finns en rymlig och underbar uteplats mot gård, ett fullt utrustat kök i öppen planlösning mot ett stort och lättmöblerat vardagsrum, ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng samt intilliggande klädkammare/förråd. Utöver detta präglas bostaden av stora fönsterpartier som bjuder på ett bra ljusinsläpp samt en god takhöjd som ger bostaden en härlig rymd.

Brf Åparken är en välskött förening som har mycket pengar i kassan (års. 2019) och har amorterat ner lånen till låga nivåer med tanke på föreningens ålder. I föreningens hus finns en rymlig hiss och medlemmarna har även tillgång till barnvagnsförråd, cykelförråd och miljörum.

På Krakel Spektakels gata har du närhet till det bästa som Annedal har att erbjuda. Området är lugnt och mycket familjeorienterat. Här har du Bällstaån som granne, med underbara promenadstråk som leder mot Sundbyberg och sedan Stockholm C. Sundbyberg är några få minuters promenad bort och har ett rikt utbud av restauranger, butiker och kända kommunikationsmedel.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 128 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2021-05-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.