Kratsbodavägen 44 C, 2 tr

Kratsbodavägen 44 C, 2 tr

Slutpris

5 350 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Kratsbodavägen 44 C, 2 tr


Slutpris
5 350 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

Påkostad trerummare med två soliga balkonger och exklusiva materialval

- Generös och social planlösning samt stora fönsterpartier
- Två soliga balkonger, en i söderläge och en i nordväst med kvällssol!
- Exklusiva materialval med tillval "Grey"
- Vitvaror från Siemens samt uppkopplat dörrlås
- Lägenheten har endast haft en ägare
- Gym och restaurang finns i föreningens hus
- Eftertraktad BRF som äger marken och har stabila intäkter
- Tillgång till två gemensamma takterrasser
- BRF har poolbil för medlemmar samt garageplatser med laddstolpar
- Flertalet förskolor, skolor och grönområden i närheten
- Stenkast från kommunikationer och Sundbyberg!

Nu presenterar jag stolt en av Mariehälls mest exklusiva trerummare i populära BRF Alprosen som färdigställdes 2018. Detta är en bostad för dig som ställer höga krav på ditt boende, men även boendemiljön. Då lägenheten enbart haft en ägare kan ni flytta in med känslan av en nyproducerad lägenhet. Bland bostadens många fördelar finner ni en generös planlösning, ett stort socialt vardagsrum med olika möbleringslösningar samt två balkonger, en i fritt söderläge och en i underbart västerläge med kvällssol.

Det exklusiva köket från HTH är påkostat med vitvaror från Siemens, som tillsammans med släta grå luckor och bänkskiva i ljusgrå kvartskomposit ger ett minimalistiskt och tidlöst intryck. De två stora sovrummen vetter mot föreningens välskötta innergård och erbjuder gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang.

Även badrummet är värt att lyfta fram, där materialvalet "Grey" ger en underbar hotellkänsla med stora kakelplattor i lyxig grå ton. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens är praktiskt placerade under en bänkskiva med överskåp. I den inre hallen finns en stor och stilren garderobsvägg samt klädkammare/förråd med ELFA-system som erbjuder utmärkt förvaring. Bostaden är även försedd med luftburen värme och har därför inga radiatorer

BRF Alprosen är en stor och stabil förening som både äger marken och har omfattande intäkter från uthyrning av lokaler och 54 st garage/parkeringsplatser. Som boende har du tillgång till två gemensamma takterrasser, cykelparkering på gårdsplan och miljörum samt en poolbil som alla medlemmar i föreningen får hyra.

I Alprosen bor du med närhet till det mesta man kan önska sig. En perfekt kombination av Mariehälls lugna och grönskande omgivning, men samtidigt mycket kort gångavstånd till Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, butiker och välkända kommunikationsmedel. Här bor du även i ett familjeorienterat område, där flertalet förskolor, skolor, lekparker samt trevliga promenadstråk finns mycket nära.

Bostäder som dessa kommer sällan ut på marknaden, så missa inte chansen att köpa din drömtrea! Kontakta ansvarig mäklare Mathias redan idag för mer information.


Boarea
84 kvm
Avgift
4 228 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2021-09-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.