Kvarnbacksvägen 75

Kvarnbacksvägen 75


Riksby— Bromma— Stockholm

Kvarnbacksvägen 75Riksby— Bromma— Stockholm

SMAKFULL TRERUMMARE UTAN INSYN, I STABIL FÖRENING!

- Balkong med sol större delen av dagen
- Smakfullt renoverad
- Optimalt planerad
- Belägen i trivsamt område
- Utsikt över grönskan utan insyn
- Stabil förening med en väldigt låg belåningsgrad
- Stort tillhörande källarförråd

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade 3:a i gavelläge med underbar balkong! Varmt välkomna till Kvarnbacksvägen 75 och denna inbjudande lägenhet på attraktiv adress i en stabil & välmående förening. Belägen i lummigt läge med grönskan precis utanför!

Här erbjuds en genomgående smakfullt renoverad bostad som har allt man kan önska sig och lite därtill. Det generösa vardagsrummet är perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. Med stora fönster (i tre väderstreck) som släpper in rikligt med naturligt ljus, kan du njuta av en härlig utsikt över den grönskande naturen utanför. Köket är en dröm för alla matlagningsentusiaster. Smakfullt renoverat och utrustat med allt du behöver, gör det till en fröjd att laga mat här. Gott om förvaring och arbetsytor samt en köksö som erbjuder en perfekt plats för sociala stunder eller mysiga frukostar. Vidare finner du ett helkaklat badrum med badkar, två väl tilltagna sovrum, utmärkta förvaringsmöjligheter med klädkammare i bostaden och ett stort förråd i källaren. Välkommen till ett hem att trivas i!

Lägenheten tillhör Brf Norrby, en stabil och välskött förening som utfört flertalet stora renoveringar under åren och som har en otroligt låg belåningsgrad om endast 1 888kr/kvm. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd, bastu, enklare gym samt en föreningslokal som medlemmarna kan hyra t ex för privata tillställningar. Lokalen går även att hyra som övernattning. Föreningen har även 107st parkeringsplatser.

Vidare bor ni här med ett svårslaget läge med kort gångavstånd till Abrahamsberg och Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice. Några hundra meter från bostaden finns Lillsjön med utegym och promenadstråk samt koloniområde. Utöver detta erbjuder området även en otroligt fin lekplats som nyligen renoverats med två plaskdammar, grillplats, bandybana, gungor, tennisbana, basketkorg, piratskepp, pingisbord mm. Detta är en riktig höjdare bland barnfamiljerna i området. För den golfintresserade finns 9-hålsbana samt en Driving Range.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Vänliga hälsningar, Emma Bogren 073-3668170.


Boarea
73 kvm
Avgift
3 992 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Kvarnbacksvägen såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kvarnbacksvägen.

Boka värdering
Emma Bogren
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad