Poppelvägen 6A

Poppelvägen 6A


Äppelviken— Bromma— Stockholm

Poppelvägen 6A



Äppelviken— Bromma— Stockholm

Exklusiv lägenhet med villakänsla i Äppelviken - Ditt drömhem väntar!

Välkommen till Poppelvägen 6A – en extraordinär lägenhet som erbjuder en exklusiv livsstil med en underbar villakänsla och trädgård. Denna fantastiska bostad sträcker sig över generösa 127 kvadratmeter och omfattar 4 rymliga rum samt kök. Med sitt läge i det eftertraktade området Äppelviken, kan du nu få uppleva det bästa av både stad och natur.

Det första som fångar uppmärksamheten är lägenhetens unika karaktär och exklusiva detaljer. Med omsorgsfullt utvalda material och en noggrann design erbjuder bostaden en atmosfär av sofistikering och elegans. Här hittar du högkvalitativa ytskikt, braskamin och stora fönster i fyra väderstreck som släpper in rikligt med naturligt ljus.

Det som verkligen särskiljer denna bostad är den förtrollande villakänslan. Lägenheten disponerar tomten där du har möjlighet att njuta av grönska och utomhusliv precis utanför dörren. Den mysiga trädgården ger en fristad där du kan koppla av, odla egna blommor eller bjuda in till trivsamma grillkvällar med vänner och familj. En unik möjlighet att uppleva det bästa av båda världar - bekvämligheten av en lägenhet kombinerad med fördelarna av en trädgård.

Området ger dig en idyllisk tillvaro med närhet till både stadens puls och naturens skönhet. Du har promenadavstånd till vackra grönområden, inklusive Äppelviksparken och 200m till hamnen/badklippor, där du kan njuta av avkopplande promenader, picknickar eller varför inte ett dopp i havet?

Bostaden tillhör Brf Gamla Äppelviken där fastigheten genomgick en totalrenovering 2010. Stabil förening med god ekonomi och som äger marken. Föreningens lån är bundna till 2024 och 2025 med en ränta om 1,56% och 1,55%. Föreningen håller även på att sätta in laddstolpar. Till bostaden hör även ett uteförråd.

Låt inte detta unika tillfälle passera dig. Kontakta mig genast för att boka en visning och låt Poppelvägen 6 bli din alldeles egna, exklusiva oas i perfekt läge!

Kontakta mäklaren för mer information!


Boarea/biarea
89/38 kvm
Avgift
4 402 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2023-10-29

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Poppelvägen såldes av oss 2023-10-29. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Poppelvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.