Sigrid Undsets Gata 20

Sigrid Undsets Gata 20

Slutpris

2 500 000 kr


Blackeberg— Bromma— Stockholm

Sigrid Undsets Gata 20


Slutpris
2 500 000 kr

Blackeberg— Bromma— Stockholm

LJUS TVÅA MED BEVARADE ORGINALDEALJER I MYCKET VÄLSKÖTT & STABIL FÖRENING!

- Möjlighet att skapa ditt egna drömboende
- En av Blackebergs mest stabila föreningar
- Bevarade originaldetaljer
- Låg avgift
- Utmärkt genomgående planlösning och smart rumsfördelning
- Härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck
- Stambytt badrum & kök 2006-2007
- Burspråk i kök
- Två externa källarförråd
- Flertal stora renoveringar bakom sig
- Populär förening med låg belåningsgrad
- Föreningen har 35 hyresrätter vilket utgör ett stort dolt kapital för framtiden
- Flexibelt tillträde
- Fri parkering i området
- Minuters promenad till kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat

Varmt välkommen till en välplanerade och ljus tvårummaren i härliga Blackberg med möjlighet till att sätta sin egen prägel! Till höjdpunkterna hör en rymlig och solig balkong som förlänger vardagsrummet, ett socialt och stort vardagsrum med stora fönsterpartier och plats för soffgrupp samt annat önskvärt möblemang, bevarat och charmigt orginalkök med fint burspråk som vart stambytt 2006/2007, ett stort sovrum med möjlighet till utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng,. Vidare har bostaden ett fräscht ,helkaklat samt stambytt badrum. Bostaden präglas av stora fönsterpartier med ett fint ljusinsläpp och begränsad insyn. Till bostaden hör dessutom två rymliga förråd!

Brf Smålänningen 3 är en välskött och populär förening som bildades 2011 och förvärvades genom ombildning 2013. Föreningen består idag av 126 bostadsrättslägenheter, 35 hyresrättslägenheter och 4 lokaler. Föreningen är skatteklassad som en äkta bostadsrättsförening. Föreningen hyr marken av Stockholms kommun via tomträtt. Avtalet gäller t.o.m 2030-09-30. De gemensamma utrymme som de boende kan nyttja är en tvättstuga med 10 st tvättmaskiner, torktumlare, manglar och torkrum. Cykelrum samt två förråd till varje bostad om ca 4-6 kvm samt ca 2 kvm.

Bostaden är belägen i natursköna Blackeberg som erbjuder ett brett utbud av butiker, service och kommunikationer. Missa inte att ta en promenad i Grimsta naturreservat ner till Kanaanbadet där du tar en fika på det populära Trädgårdscaféet eller Ängbybadet och dess båtklubb. Här finns flertal badklippor och grillplatser. Ett svårslaget bostadsområde med allt ni kan tänkas behöva! Du tar dig in till Kungsholmen och innerstan på ca 15 minuter via tunnelbanans gröna linje från Blackeberg C.

Vänligen kontakta mig för frågor eller möjlighet till privatvisning!
Med vänliga hälsningar Alexandra Mäklarhuset Bromma
0707 86 88 89


Boarea
55 kvm
Avgift
2 478 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.