Snörmakarvägen 29

Snörmakarvägen 29

Slutpris

4 700 000 kr


Åkeshov— Bromma— Stockholm

Snörmakarvägen 29


Slutpris
4 700 000 kr

Åkeshov— Bromma— Stockholm

UNIK CHANS! NU SALUFÖRS EN AV OMRÅDETS BÄSTA GAVELTREA MED TAKALTAN OCH HELT FRI FRÅN INSYN!

- Sällan till salu
- Otroligt smakfullt renoverad
- Ljust hörnläge med stora fönsterpartier
- Helt fri från insyn
- Magisk takaltan med sol större delen av dagen
- Möjlighet till att grilla (gasolgrill godkänns)
- Hiss i huset
- 2 lokaler i föreningen
- Stabil förening som genomgått flertalet renoveringar
- Närhet till grönområden

Med stolthet får jag nu lov att presentera en av områdets trevligaste trea med takaltan högt upp i huset i populära Åkeshov! Här erbjuds en ljus och smakfull bostad med en förstklassig planlösning om 82 kvm. Renoverat kök från 2021 som är något utöver det vanliga med påkostade materialval så som Ceasarstone kvartskomposit bänkskiva och integrerad vinkyl, allt för att skapa en lyxigare känsla. Tack vare den öppna planlösningen finner ni perfekta ytor för umgänge och samvaro. Detta är ett kök att trivas i! Bostadens trevliga takaltan bjuder på många soltimmar och härliga solnedgångar, beläget precis intill grönskan. Vidare finner ni nyslipade och vitlaserade golv, två väl tilltagna sovrum med gott om förvaring genom flertalet garderober samt ett modernt helkaklat badrum med både dusch, badkar och tvättmaskin/torktumlare. Tack vare gavelläget och den generösa takhöjden så upplevs bostaden som väldigt luftig och ljus samt de industriella detaljerna gör det till ett helt unikt boende. Måste upplevas på plats!

Bostaden tillhör Brf Sykorgen 7, en stor och stabil förening som genomgått flertalet stora renoveringar under åren. Hiss finns i huset. Föreningen två lokaler som genererar intäkter. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykel-och barnvagnsförråd och för de bilburna finns 18 stycken parkeringsplatser som man kan hyra för 600 kr/månad. Kort kö. Här har ni möjlighet att bo i en välskött och stabil förening med god ekonomi med hög trivselfaktor bland de boende. Till bostaden hör ett stort förråd med egen dörr.

Här bor ni i perfekt läge mellan Brommaplan och Åkeshov som erbjuder goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Vid Brommaplan finns även restauranger, gym och matbutiker. Närhet till flera olika naturområden med mysiga promenadstråk.

Kontakta mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Emma Bogren 073-366 81 70


Boarea
82 kvm
Avgift
4 836 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-03-02

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Snörmakarvägen såldes av oss 2023-03-02. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Snörmakarvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.