Söderberga Allé 38 / Bromma-Beckomberga / Bromma / Stockholm

Välplanerad fyra som ligger högst upp i huset!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
6 423 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-08-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Söderberga Allé såldes av oss 2020-08-10. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Söderberga Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma-Beckomberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt belägen fyra om 91 kvadratmeter med en fantastisk balkong mot den grönskande innergården. Bostaden har en trevlig och social planlösning samt stora fönsterpartier vilket skänker ett fint ljusinsläpp igenom hela lägenheten. Här erbjuds tre rymliga sovrum, ett väl tilltaget vardagsrum, ett badrum, en gäst wc, trivsamt kök med matplats bredvid med plats för den stora familjen. Bra med förvaring via två klädkammare. Ett ypperligt tillfälle att förvärva ett kvalitetsboende.

Idylliskt och barnvänligt område då lägenheten vetter mot grönska och föreningens lugna innergård. Mycket populärt område med närhet till goda kommunikationer, matbutik, grönområden och promenadstråk. På gångavstånd når du även Vällingby Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat affärer, restauranger och biograf. Denna bostad måste upplevas på plats!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Beckomberga

Beckomberga ett lugnt bostadsområde beläget i västra Bromma. De ofta nyproducerade bostäderna passar perfekt för alla, inte minst barnfamiljer. Med vackra bevarade grönområden, skogsbackar och alléer är Beckomberga platsen för dig som vill bo naturnära men ändå snabbt kunna ta sig till City. Tar endast 20 minuter till City med bil.

Nöje och Shopping

I området finns matbutiker, restauranger och närservice. Finns även en mysig 4H-gård där barnen kan klappa djuren. Här har du även nära till Vällingby centrum eller Bromma blocks för ytterligare shoppingutbud.

Sport och fritid

För de sportintresserade finns ett fräscht gym öppnat i det nya kvarteret Klockhuset. I närheten finns även simhall och idrottsplatser. Natur och vatten som lockar till långa promenader eller en löptur. I området finns även Beckomberga sim- och idrottshall.

Kommunikation

Kommunikationerna i Beckomberga är goda, bussar samt vid närmaste tunnelbanestation tar det ca 20-25 min till T-centralen. Bussar som trafikerar området gör det enkelt att nå både tunnelbana och pendeltåg. Buss 113 går mellan Blackebergs Gård, Sundbyberg och Solna centrum. Med linje 115 som går från Bromma sjukhus tar man sig lätt till Vällingby och linje 117 trafikerar sträckan mellan Spånga station och Brommaplan. Vid Brommaplan som har en knutpunkt för många busslinjer samt tunnelbanans gröna linje. Bussarna går till bl.a. Solna, Sundbyberg, Ekerö och Mälaröarna.

Familjeliv

Mycket familjevänligt område och erbjuder ett stort utbud av förskolor, skolor, daghem och parker.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.