Söderberga Allé 40

Söderberga Allé 40

Slutpris

2 600 000 kr


Beckomberga/Söderberga allé— Bromma— Stockholm

Söderberga Allé 40


Slutpris
2 600 000 kr

Beckomberga/Söderberga allé— Bromma— Stockholm

Totalrenoverad 3:a med solig balkong!

På Söderberga Allé 40 finner vi denna välplanerade 3:an med balkong i soligt läge! Modernt kök från 2021 utrustat med integrerad kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och köksfläkt. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket gör att hemmet blir socialt, öppet och ljust! Här ryms både matplats, soffgrupp samt mediamöbel. Via vardagsrummet når vi även ut till balkongen.

All ytskikt i bostaden renoverades år 2020. Master bedroom är ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, byrå och arbetshörna. Dessutom finns ytterligare ett sovrum som är det perfekta barnrummet/kontor. Badrum i kakel och klinker som renoverades år 2020, utrustat med WC, handfat, badkar, spegel samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk över förvaringsskåp över. Klädkammare med ypperlig förvaring samt förråd i lägenheten. Här är det bara att flytta in! Dimbar/appstyrd elsystem i bostaden.

Läget i Söderberga är optimalt med många fördelar. Här bor du i ett lugnt och mycket trevligt område med närhet till goda kommunikationer, mataffär, natur, fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skolor, bland annat finns Beckombergaskolan. Goda kommunikationer i form av bussar till Vällingby och Råcksta. Du kan även välja att promenera till Råcksta tunnelbanestation vilket tar ca 10 minuter alternativt gå ut till Spångavägen för att ta buss 117 till Brommaplan och tunnelbanan därifrån till Stockholm City. På gångavstånd har du även Vällingby Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat butiker, restauranger, biograf samt mysiga caféer. I avgift till föreningen ingår värme, vatten, bredband 100/100 Mbit/s, kabel-TV basutbud.


Boarea
74 kvm
Avgift
5 431 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-07-20

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Söderberga Allé såldes av oss 2023-07-20. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Söderberga Allé.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Gabriel Nordenhaag

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.